Назад  |   Начало  »  Поводи  »  Рожден ден  »  Аксесоари за Рожден Ден  »  NEW AGE  »  Комплект от естествени камъни за РОЖДЕН ДЕН

Комплект от естествени камъни за РОЖДЕН ДЕН, с пожелание

Назад към Аксесоари за Рожден Ден
Арт.№: 80572 Добави в любими
14.80 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Зарадвайте любим до сърцето Ви човек с колекция от 3 полускъпоценни естествени камъка:

ХЕЛИОТРОП - има силата да успокоява 

През Средновековието християните често са ползвали Хелиотроп за възпроизвеждане на сцените от разпятието, затова е известен и като „камък мъченик”. Според легендата за произхода му, Хелиотропът се е образувал, когато няколко капки от Христовата кръв паднали и обагрили някои ясписи в основата на кръста. Древните римляни и гърци са носели Хелиотроп за добиване на по-голяма издържливост. 

Камъкът притежава изключително успокояващо действие, особено в решаващи ситуации на оцеляване. Притежава мистични енергии за повишаване на организацията и адаптивността, както и за понижаване на тревожността и объркването. 

ХАЛЦЕДОН - символ на хладнокръвие и носи положителен заряд

Сред тибетците е известен като камък на концентрацията и чистотата. За първи път е открит в град Халцедон на Босфора. В древността е бил известен декоративен камък, гравирали са го с водни духове и божества. С него древните хора са се опитвали да омилостивят боговете и са смятали, че халцедонът може да влияе на времето.

През XVI век магьосниците са ползвали халцедон, за да освободят хората от фантазии и илюзии. За тази цел обикновено Халцедонът се е носил на шията. Притежава мощна енергия, която предпазва от психически атаки, черна магия и други отрицателни енергии. Има силата да отблъсква негативните вибрации и отдава само положителна енергия.

АХАТ - носи хармония и закрила

Ахатът е познат на човечеството от древни времена и веднага грабва погледа със своята мистичност. Притежава мощни балансиращи свойства и осигурява равновесие между емоционалните, физическите, духовните и интелектуалните състояния. Извор на дълголетие и здраве. Предпазва от енергийни вампири и уроки. Насърчава волята и честността, стимулира аналитичния капацитет. Носи се за мир, любов, закрила и успехи.

Коментари

Свързани продукти

Комплект от естествени камъни за РОЖДЕН ДЕН, с пожелание Комплект от естествени камъни за РОЖДЕН ДЕН, с пожелание
14.80 лв