Назад  |   Начало  »  Материя  »  Комплекти от естествени камъни  »  NEW AGE  »  Комплект от естествени камъни за ИМЕН ДЕН

Комплект от естествени камъни за ИМЕН ДЕН, с пожелание

Назад към Комплекти от естествени камъни
Арт.№: 80573 Добави в любими
14.80 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Зарадвайте любим до сърцето Ви човек с колекция от 3 полускъпоценни естествени камъка:

АХАТ - стимулира аналитичните умения и внася баланс

От хилядолетия насам Ахатът е изключително ценен като амулет и талисман, древните хора са го ползвали за утоляване на жаждата и предпазване от треска. Според легендите, индийските магьосници са използвали Ахат, за да отклоняват бури.

Камъкът стимулира аналитичните умения, подобрява възприемчивостта. Има силата да балансира емоционалните, духовните, физическите и интелектуалните състояния. Насърчава добрата воля и спомага за прекратяване на военни действия. Ахатът притежава изключителни лечебни свойства, подобрява концентрацията, паметта, насърчава проявата на честност и повишава издържливостта у хората.

Помага при проблеми с безсънието и осигурява пълноценен сън. Подобрява възприятията, концентрацията, повишава аналитичните способности.

КАРНЕОЛ - има лечебна сила и пази от уроки

В древни времена е наричан „камъкът на щастието”. Смята се, че повишава настроението, успокоява яда, изостря мисълта, дарява с красноречие и храброст. Източник на хармония, носи покой и щастие, привлича щастието и благополучието, потушава напрежението и споровете в семейството.

В Средновековието този камък бил използван като амулет с цел да защитава своя притежател от зли магии и уроки. Карнеолът е почти универсален камък, около себе си създава широко лечебно поле.

СОКОЛОВО ОКО - усилва възприятията, носи радост и стимулира ума

Хората в Средновековието са носели този камък като амулет, за предпазване и разкриване на проклятия. Ползвали са го за премахване на уроки. Соколовото око притежава агресивна енергия и е добре да се носи отделно от други камъни. Изостря възприятията и сензитивността, носи проницателност. Предпазва от енергийни вампири и всякакви негативни влияния. Използва се при медитация.

Ако се носи за защита, е нужно непрекъснато да се наблюдава цвета му. Той потъмнява, щом „засече” отрицателна енергия. Може да се изчиства от негативното като се сложи под течаща вода, след което няколко пъти да се прекара през естествен огнен пламък, а после да се остави върху огледалото за около 12 часа. 

Коментари

Свързани продукти

Комплект от естествени камъни за ИМЕН ДЕН, с пожелание Комплект от естествени камъни за ИМЕН ДЕН, с пожелание
14.80 лв