Назад  |   Начало  »  Материали  »  Маркери  »  Комплект маркери Touch Twin Brush  »  ShinHanArt Materials  »  Комплект маркери TOUCH TWIN BRUSH, 12 бр., дървесни цветове

Комплект маркери TOUCH TWIN BRUSH, 12 бр., дървесни цветове

Назад към Комплект маркери Touch Twin Brush
Арт.№: 20543 Добави в любими
78.39 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Комплект маркери TOUCH TWIN BRUSH, 12 бр., дървесни цветове

Маркерите TOUCH TWIN BRUSH са с ергономичен дизайн за по-удобен захват. Разполагат с 2 края: от едната страна е специален писец-четка, а от другата- средно широк писец, тип „длето“. Маркерите могат да се презареждат с мастило, а писците могат да се подменят.

 


Благодарение на двата си писеца с различна форма, TOUCH TWIN маркерите позволяват на художниците и дизайнерите по-широк диапазон от дебелини на линията. Потокът на безмирисното мастило е контролиран, което предотвратява евентуалното му разтичане или размазване. Мастилото е на алкохолна основа и не разтваря вече принтирано тонер мастило, което дава възможност за ярко оцветена творба върху принтирани повърхности. ​Арт маркерите TOUCH TWIN са подходящи за илюстратори, аниматори, за хората, занимаващи се с архитектурно рендиране или интериорен дизайн. Иновативният и издържлив дизайн на писците гарантира, че те дълго време ще запазят твърдината си и няма да се износят.

Коментари за Комплект маркери TOUCH TWIN BRUSH, 12 бр., дървесни цветове

Свързани продукти

Комплект маркери TOUCH TWIN BRUSH, 12 бр., дървесни цветове Комплект маркери TOUCH TWIN BRUSH, 12 бр., дървесни цветове
78.39 лв