Назад  |   Начало  »  Материя  »  Комплекти от естествени камъни  »  ВАНТОНИ  »  Ключодържател и Естествен камък Содалит

Комплект Ключодържател + Естествен камък СОДАЛИТ

Назад към Комплекти от естествени камъни
Арт.№: 80415 Добави в любими
9.99 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Натурален Содалит – сплотява логичното и духовното

Содалитът е познат като камъкът на певци, артисти, художници и скулптури. Смята се, че е в състояние да насърчава към творческо вдъхновение. Носи защита, вътрешен мир и успокоява по-темпераментните натури. Носете го винаги с вас и поставете камък Содалит в дома, за да царува винаги мир и спокойствие. Най-силно се свързва с чакрата на третото око и гърлената чакра. Носител на интуитивно познание и дълбок психически поглед. Хармонизира вътрешното съществуване с подсъзнателния ум. Помага за изглаждане на спорове и разногласия. Засилва знанието, честността и емоциите. Обединява духовното с логичното.

За да се възползвате максимално от силата на камъка е необходимо натрупаната в него енергия да се освобождава като се постави под струя течаща вода. Правете това винаги, когато забележите промяна в цвета, носите камъка дълго време в пряк контакт с тялото или потъмнее. Зарежда се отново, като се постави в купа с вода и Планински кристал.

Произход на камъка: Южна Африка

Размери: между 2 и 3.5 см.

Посочената цена включва 1 брой ключодържател Содалит + 1 брой естествено камъче Содалит.

Коментари

Свързани продукти

Комплект Ключодържател + Естествен камък СОДАЛИТ Комплект Ключодържател + Естествен камък СОДАЛИТ
9.99 лв