Назад  |   Начало  »  Натурална козметика  »  Депилация  »  ArtSana Group  »  КОМПЛЕКТ ЗА ДЕПИЛАЦИЯ С ТОПЪЛ ВОСЪК PERFECT TOUCH, ЛИЧИЯ

КОМПЛЕКТ ЗА ДЕПИЛАЦИЯ С ТОПЪЛ ВОСЪК PERFECT TOUCH, ЛИЧИЯ

Назад към Депилация
Арт.№: 94014 Добави в любими
46.55 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЛИЧИЯ КОМПЛЕКТ ЗА ДЕПИЛАЦИЯ С ТОПЪЛ ВОСЪК PERFECT TOUCH

Системата за депилация c топъл восък е професионален уред за затопляне на восъка за депилация съдържащ се в пълнител с ролка апликатор. Това е практична и удобна система, която показва постигането на идеална температура на восъка, от съществено значение за правилното прилагане и използване. Прозореца отстрани на уреда позволява да проверите оставащото количество восък без да изваждате пълнителя.

Системата се състои от тяло удобно за хващане, в чиито отвор се поставя пълнителя; захранващ кабел, който се включва директно в мрежата и капачка, която запазва восъка от външно влияние, когато не се използва.

Опаковката съдържа:

 • затоплящата система удобна за хващане с ръка;
 • захранващ кабел;
 • пълнител Perfect touch 100 мл;
 • 15 текстилни ленти.

Инструкция за употреба
Преди да използвате Lycia Perfect touch, внимателно прочетете инструкцията. Производителят не носи отговорност за вреди върху потребителя или негова собственост, предизвикани от грешно използване и неспазване на предупрежденията и инструкциите в ръководството за употреба. Правилата в инструкцията за употреба определят начина на въвеждане в експлоатация, използване и правилно обслужване на продукта. Следвайте инструкциите, за да се гарантира продължителност както на електрическата, така и на механичната надеждност на продукта. Не използвайте уреда за цели, различни от тези предвидени в тази инструкция, всяка друга употреба се счита за неправилна. Запазете инструкцията. Не използвайте продукта за функции, различни от тези описани в тази инструкция. Убедете се в целостта на продукта - ако това не е така, не използвайте продукта. Не оставяйте части от комплекта достъпни без надзор в обсега на деца или хора с намалени физически, сетивни и умствени способности. Ако продукта бъде изпуснат или получи силни удари, не го използвайте без да се консултирате със специализирано лице.

За правилно използване на електрическия уред спазвайте следните основни правила:

 • Не хващайте уреда с влажна или мокра ръка;
 • Не го докосвайте с боси крака;
 • Да не се използва без надзор от деца или хора с ограничени физически, сетивни или умствени способности;
 • Да не се използва в непосредствена близост до вани, мивки или съдове, съдържащи вода или други течности.

Включете продукта в контакта само в случаите когато:

 • Електрическите данни на мрежата отговарят на тези описани на етикета на уреда;
 • Капацитетът на електрическата мрежа / контакта е подходяща на неговата максимална мощност.

Ако тези условия не са налице незабавно се обърнете към квалифициран специалист. Не използвайте повреден или наранен захранващ кабел; ако захранващият кабел е повреден, за да се предотвратят рискове се обърнете за подмяна към производителя или към упълномощен технически сервиз за поддръжка. Като цяло не се препоръчва употребата на адаптери, разклонители или удължители; когато употребата им е неизбежна използвайте само такива, които отговарят на действащите правила за безопасност, като се внимава да не се превишава текущата стойност на ограничения капацитет на максималната мощност, посочени за тях.
Не оставяйте устройството ненужно включено в електрическата мрежа. Извадете щепсела от контакта преди да започнете почистване или операция по поддръжка. В случай на неизправност или повреда незабавно се обърнете към производителя или специализиран сервиз и изисквайте за всяка поправка да се използват оригинални резервни части. Когато приключите с употребата на устройството го изключете от контакта и го приберете на място недостъпно за деца и хора с намалени физически, сетивни и умствени способности, когато е без надзор.

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА СИСТЕМАТА ЗА ДЕПИЛАЦИЯ С ТОПЪЛ ВОСЪК - Личия съветва
Почистете напълно зоната за депилация, като най-добре я измийте с хладка вода, за да отпуснете порите и улесните премахването на космите от корена. Кожата трябва да бъде суха и чиста. За постигане на максимални резултати уверете се, че косъмчетата са с приблизително 4/5 милиметра дължина. Да не се прилага на лице и гениталии. Предназначен за депилация на тяло.

Поставете пълнителя в устройството и включете захранващия кабел в контакта.
1. Изчакайте затоплянето на восъка, което се индикира от топло-чувствителния пръстен, който променя цвета си (за около 20/30 минути).
2. Нанесете малко количество от восъка върху кожата, за да се уверите в неговата подходяща температура, което ще позволи лесно нанасяне без дразнене на кожата. Когато е трудно да се нанесе восъкът изчакайте още няколко минути, за да достигне необходимата температура. Ако е прекалено горещ изключете устройството от контакта и изчакайте няколко минути преди да нанасяте.
3. Нанесете восъка като плъзгате ролката с лек натиск в посока на растежа на косъма, оформяйки тънък равен слой с дължина приблизително 15-18 сантиметра.
4. Поставете лентата върху восъка и улеснете доброто прилепване посредством лек натиск с пръстите по посока на растежа на косъма.
5. Държейки кожата опъната с едната ръка, с другата рязко дръпнете лентата в посока обратна на растежа на косъма, като я пазите колкото е възможно, за да може да използвате същата лента няколко пъти.
По време на обезкосмяването е възможно да изключите от контакта уреда тъй като след като се постигне необходимата температура се поддържа в продължение на 15-20 минути. Ако восъка се охлади и втвърди включете кабела отново в контакта и чакайте 5-10 минути преди да продължите с депилацията. Почистете остатъците от восък по кожата с памук натопен в олио.

ПОЧИСТВАНЕ
Винаги изваждайте щепсела от контакта при почистване на устройството. С помощта на мека кърпа, напоена с почистващо олио почистете тялото на устройството след депилация от остатъците от восък. Не използвайте разтворители или изтръгване с остри предмети от всякакъв вид или в никакъв случай каквато и да било друга течност за почистване на устройството. Не потапяйте във вода. Не почиствайте остатъците от восък по самата ролка, тъй като ще омекне добре при следващото затопляне. Оставете пълнителя вътре в устройството.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
Устройството е конструирано по възможно най-високите стандарти. Устройството съответства на директива 2004/108/СЕ за смущенията на вълните. Използвайте на стайна температура не по-висока от 40°C (104°F). Не оставяйте устройството изложено на атмосферни условия. Устройството може да се използва за затопляне на восък за депилация в пълнител с ролка като предоставения. Не потапяйте във вода или други течности устройството или части от него. Не използвайте устройството в присъствие на запалими вещества или спрейове, като алкохол, инсектициди, бензин и др. Не поставяйте вътре в устройството никакви предмети различни от предоставения пълнител.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА УПОТРЕБАТА НА ВОСЪКА
Съхранявайте продукта в хоризонтална позиция далече от източници на топлина. Не използвайте върху раздразнена или напукана кожа, при наличие на петна или рани, при разширени вени или порязвания. Преди употреба се уверете, че кожата е суха, не е раздразнена, почистена от масла, кремове и лосиони. Консултирайте се с лекар ако приемате лекарства, които могат да предизвикат нежелани ефекти върху кожата или в случай на кожни проблеми. Винаги проверявайте реакцията на кожата като тествате малко количество восък на малък участък от тялото, където ще се прилага. Ако след 24 часа няма видими нежелани реакции, продължете с депилацията. Използването на восъци за депилация не се препоръчва за лица с диабет или възрастни хора. Депилиращи восъци могат да се използват по време на бременност, но може да доведе до синини. Не оставяйте восъка върху кожата повече от няколко секунди. Никога не използвайте спирт или вода за отстраняване на остатъците от восъка. За да премахнете остатъците от восъка използвайте памук натопен в олио. Не се излагайте веднага след употреба на слънце. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Избягвайте контакт с устните.

ГАРАНЦИЯ:
Устройството е с 24 месеца гаранция от датата на закупуване само за фабрични дефекти и използваните материали. Пазете касовия бон.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • REF 00005817000000;
 • Модел: SET EXECUTIVE - cod. SEH-65;
 • Напрежение: 110-230V;
 • Електрическа мощност: 25 W;
 • Размери: 180x74x43 милиметра;
 • Тегло: 220 гр.;
 • EU 2002/96/ЕС.

Този продукт отговаря на Европейска директива - EU Directive 2002/96/ЕС. Задраскания символ на кошче за боклук на устройството показва, че след края на живота си когато не става вече за употреба, трябва да се разглежда отделно от другите битови отпадъци и да се предостави в център за рециклиране на електрическото и електронно оборудване или да се върне на търговеца при закупуване на ново равностойно устройство. Потребителят носи отговорност за предаване на продукта в център за рециклиране. Подходящото разделно събиране за последващо рециклиране на устройството, третирането и еко-съвместимите разпореждания, ще помогне за предотвратяване на възможните негативни последствия за околната среда и здравето на човека и насърчаване на рециклирането на материалите, от които е произведен продукта. За по подробна информация относно наличните системи за събиране на отпадъци, свържете се с местната служба за изхвърляне на отпадъци или магазина откъдето сте закупили продукта.

Perfect touch пълнител восък 100 мл за употреба със системата за депилация с топъл восък.
Мастно разтворим восък с масло от жожоба с подхранващи и омекотяващи свойства. Апликаторът с ролка позволява равномерно нанасяне на восъка за постигане на професионални резултати у дома. Подходящ за всеки тип кожа дори за най-чувствителната. Почиства се с памук натопен в олио.
Дерматологично тестван.

Състав: Глицерил росинат, Палмово масло, Бял (пчелен) восък, масло от Жожоба, Пентаеритрил тетра-ди-т-бутил хидроксицинамат.

Производител: Artsana Италия.

Коментари

Свързани продукти

КОМПЛЕКТ ЗА ДЕПИЛАЦИЯ С ТОПЪЛ ВОСЪК PERFECT TOUCH, ЛИЧИЯ КОМПЛЕКТ ЗА ДЕПИЛАЦИЯ С ТОПЪЛ ВОСЪК PERFECT TOUCH, ЛИЧИЯ
46.55 лв