Назад  |   Начало  »  Бижута  »  Колиета от естествени камъни  »  ВАНТОНИ  »  КОЛИЕ ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ – захранва с енергия и светлина, ВАНТОНИ

КОЛИЕ ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ – захранва с енергия и светлина, ВАНТОНИ

Назад
Арт.№: 1492 Добави в любими
40.20 лв Коментирай цената
бр
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за КОЛИЕ ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ – захранва с енергия и светлина, ВАНТОНИ

Колие "Планински кристал" - за баланс и постигане на хармония

Планинският кристал влияе благоприятно на всички чакри, но се свързва най-вече с коронната. Усилва енергията, внася яснота и подсилва аурата. Най-често се ползва в съчетание с други камъни, за да подпомогне достигането на хармония и отваряне на чакрите. Изключително полезен е по време на медитация, понеже отнема част от енергията на камъните в случай, че тя е прекалено мощна.

Планинският кристал излъчва всички вибрации на цветовете в светлинния спектър. Може да бъде настройван за всякаква употреба, която захранва с енергия и светлина духовното ни тяло. Популярен е още като „камък на ума”, понеже усилва концентрацията и подобрява способностите на ума.

Планинският кристал е изключително силен инструмент за балансиране и постигане на хармония. Действа пречистващо на духовно, физическо и психическо ниво. Историята разказва, че още от дълбока древност хората са използвали планински кристал за предпазване от черна магия, общуване с духове и други светове, извършване на диагностика и изцеление.

Коментари за КОЛИЕ ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ – захранва с енергия и светлина, ВАНТОНИ

Свързани продукти

КОЛИЕ ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ – захранва с енергия и светлина, ВАНТОНИ КОЛИЕ ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ – захранва с енергия и светлина, ВАНТОНИ
40.20 лв