Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  ИК ХЕРМЕС  »  КОГАТО СЕ БОРИМ СЪС СЕБЕ СИ - РЮДИГЕР ДАЛКЕ - ХЕРМЕС

КОГАТО СЕ БОРИМ СЪС СЕБЕ СИ - РЮДИГЕР ДАЛКЕ - ХЕРМЕС

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 105873 Добави в любими
17.95 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

КОГАТО СЕ БОРИМ СЪС СЕБЕ СИ - РЮДИГЕР ДАЛКЕ - ХЕРМЕС

Ново издание на „Агресията като шанс“

Темата за агресията в различните й форми е особено актуална в наши дни. Проявата на агресия се заклеймява по-яростно от всякога.

Според Рюдигер Далке хората неправилно уеднаквяват агресията с насилието. По този начин пропускат да осмислят истинската същност на съзидателната сила, чрез която се утвърждава индивидът. Ако не се справим с принципа на агресията, той неизбежно се обръща срещу нас и може да се окаже, че се борим само със самите себе си. Изходът от тази битка е определен, а последиците са алергии, инфекции, заболявания, свързани с автоагресия.
Четиринадесет години по-късно след първото издание на „Агресията като шанс“ авторът намира за необходимо посланията да достигнат до днешните читатели.
В дни на социалнополитически конфликти и изострена лична потребност за изява и признание Далке успешно полага основите на необичаен методика към здравето и процесите в обществото.
Същевременно разкрива неподозираните положителни характеристики на агресията – готовност за противопоставяне, решителност, смелост, гражданска доблест.

ISBN: 9789542619062.
Тегло: 0.3500 кг.
Година: 2019 г.
Цветност: черно/бяла.
Страници: 400 стр.
Размер: 14,2 х 20.
Корица: мека.
Език: български.

Коментари

Свързани продукти

КОГАТО СЕ БОРИМ СЪС СЕБЕ СИ - РЮДИГЕР ДАЛКЕ - ХЕРМЕС КОГАТО СЕ БОРИМ СЪС СЕБЕ СИ - РЮДИГЕР ДАЛКЕ - ХЕРМЕС
17.95 лв