Назад  |   Начало  »  Материали  »  Книги  »  Topp  »  Книга на немски език TOPP, ARBEITEN MIT HOLZ. DAS GRUNDLAGENWERK, 264 стр.

Книга на немски език TOPP, ARBEITEN MIT HOLZ. DAS GRUNDLAGENWERK, 264 стр.

Назад към Книги
Арт.№: 53655 Добави в любими
64.55 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Книга на немски език TOPP, ARBEITEN MIT HOLZ. DAS GRUNDLAGENWERK, 264 стр.

НАЙ-ПОСЛЕ НАУЧЕТЕ ПРАВИЛНИЯ НАЧИН ДА ОБРАБОТВАТЕ ДЪРВОТО И ДА СТАНЕТЕ ИСТИНСКИ ЗАНАЯТЧИЯ


Независимо дали в завода, в училище или в поддръжката на собствения си дом, на всеки се налагаше преди да работи с дърво. Но както обикновено, не с всеки материал знаете как да се справяте и да работите с него, така че да получите резултата, който искате. Това ръководство TOPP " Основни познания за работа с дърво" ще ви помогнат и ще ви научат на всичко, което трябва да знаете за дървото и неговата обработка.

Дървото е често срещан материал. И тъй като това е толкова често, поняко смятате, че това е лесен за обработка материал. Но правилният начин за работа с него изисква практика и правилно напътствие. Крис Триб е експерт по дървообработване в домашни условия. Това ръководство наистина отговаря на всички ваши въпроси относно материала.

Дървото е сложен материал и ако планирате проект с него, вие, като начинаещ, често срещате неразрешими проблеми. Независимо дали става въпрос за безопасността на работното място или някои техники. Какъв е правилният инструмент, от какво имате нужда във вашата работилница и какви видове дървесина съществуват? Авторът има отговор на всичко и споделя най-добрите съвети и трикове с вас. Ясни инструкции, ярки снимки и необходимото насърчаване гарантират, че скоро ще бъдете истински фен на дървото.

Коментари

Свързани продукти

Книга на немски език TOPP, ARBEITEN MIT HOLZ. DAS GRUNDLAGENWERK, 264 стр. Книга на немски език TOPP, ARBEITEN MIT HOLZ. DAS GRUNDLAGENWERK, 264 стр.
64.55 лв