Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Медицински изделия  »  Други Медицински изделия  »  Внос от Германия  »  Магнитна щипка против хъркане

Клипс за нос против хъркане

Назад към Други Медицински изделия
Арт.№: 89304 Добави в любими
3.72 лв 3.84 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Клипс за нос против хъркане: Клипсът е лесно и бързо решение за всеки, който е обезпокоен от досаден хъркащ през нощта. В клипса има два природни магнита, които по време на употреба стимулират нервите в дихателните пътища. Въздушните пътища се разширяват и отварят и хъркането се отстранява. Повечето хора страдат от липса на сън и основната причина за това обикновено е хъркането. Независимо дали става дума за хъркане от вас или партньора, това ще ви струва скъпоценния сън, който ви е необходим за нормална почивка. Почивката и сънят са от първостепенно значение за правилното функциониране на човешкото тяло. Липсата на сън може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Обръщате ли се през нощта, събуждате ли се, ако вашият партньор по време на сън хърка? Някои хора отиват дори да спят в отделни стаи, което със сигурност не спомага за добрите брачни отношения. Помогнете си срещу хъркането днес с щипка против хъркане с магнити! Клипсът за нос, който предотвратява хъркането, е изключителен продукт на пазара за спални устройства.

Толкова малък и толкова полезен! Щипката против хъркане с магнити е направена от 100% силикон, което означава, че няма отрицателно въздействие върху здравето ви. Магнитите, които са в скобите, също са естествени. Те излъчват електромагнитни вълни, които отварят и разширяват дихателните пътища. Следователно, въздушният поток е повишен и хъркането е значително намалено, в повечето случаи напълно елиминирано. Подходящ е за мъже и жени, за възрастни и по-млади - за тези, които имат проблеми със съня през нощта! Разбира се, тя не е предназначена само за нощно ползване! Вземете я по време на следобедната почивка и няма да смущавате другите в къщата със силно хъркане - защото хъркането вече няма да го има! Обикновено хъркането води до прекомерна дихателна релаксация. То се появява във фазата на дълбок сън (REM), както при жените, така и при мъжете. За оптимална нощна почивка се изисква най-малко 25% от дълбокия (REM) сън, а хъркането е основната причина хората да спят малко. Как да премахнете хъркането? Има много начини. Има хирургични процедури, които могат да бъдат доста опасни. Средства за отстраняване на хъркането са например промяна в съня, промяна във възглавницата ... Всички тези начини могат да бъдат непрактични и доста скъпи и хирургическите процедури могат бързо да ви разстроят. Използвайте щипка против хъркане с магнити! Щипката против хъркане с магнити наистина помага. Улеснява преминаването на въздуха през дихателните пътища. Лесен, безопасен и изключително практичен начин да се избавите от хъркането. Лесно се почиства. Една, две нощи са необходими, за да свикнете с щипката и след това дори няма да усещате, че е на носа ви. Характеристики: Материал: 100% силикон; за мъже и жени; лесен за използване. Съдържание на опаковката: 1 брой щипка против хъркане; 1 брой контейнер за съхранение.

Коментари

Свързани продукти

Клипс за нос против хъркане Клипс за нос против хъркане
3.72 лв 3.84 лв