Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  ИК ХЕРМЕС  »  КЛАСИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ, ЗА ДА ОПОЗНАЕМ ПО-ДОБРЕ СЕБЕ СИ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

КЛАСИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ, ЗА ДА ОПОЗНАЕМ ПО-ДОБРЕ СЕБЕ СИ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 109548 Добави в любими
17.95 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

КЛАСИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ, ЗА ДА ОПОЗНАЕМ ПО-ДОБРЕ СЕБЕ СИ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

Хорхе Букай ни предлага 15 класически приказки, които ще ни помогнат да изградим един по-добър живот и да разберем себе си по-добре.

За човешкото поведение можем да научим много от приказките. В тях за заключени нашите мечти, фантазии, страхове, предизвикателствата, пред които трябва да се изправим, заплахите и целите, които си поставяме и постигаме. На един магичен и модерен Език, Хорхе Букай разказва 15 класически истории и приказки. Спящата красавица, Грозното патенце, легендата за Одисей и други. Авторът извлича традиционна поука, но обръща внимание и на съвременното тълкуване, чрез което разкрива най-лошото и най-доброто в нас и нашето поведение.

Тази книга, освен че ни припомня важни морални въпроси, ни дава възможност да си припомним прекрасните приказки от детството ни и да научим интересни факти за това как е възникнала всяка една от тях и как се е запазила през времето и различните култури.

Издателство: Хермес.
Издадена: 2019 година.
Корица: Мека.
Страници: 480.
Тегло: 500 гр.
ISBN: 9789542619376.

Коментари

Свързани продукти

КЛАСИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ, ЗА ДА ОПОЗНАЕМ ПО-ДОБРЕ СЕБЕ СИ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС КЛАСИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ, ЗА ДА ОПОЗНАЕМ ПО-ДОБРЕ СЕБЕ СИ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС
17.95 лв