Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  КАРМИЧНИ ИЗБОРИ - Използвайте Закона за кармата, за да създадете радост в живота си - ДЖУНА УОУТАН

КАРМИЧНИ ИЗБОРИ - Използвайте Закона за кармата, за да създадете радост в живота си - ДЖУНА УОУТАН

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 37941 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Кармични избори - Джуна Уоутман

ISBN: 9789546264572
Година на издаване: 2016
Език: български
Корици: меки
Страници: 252

Вероятно искате да промените живота си, но все не успявате да го направите. Може би сте загърбили мечтите си преди толкова години, че вече сте забравили какви са били. Никога не сте бягали в маратон, никога не сте писали роман, никога не сте били на околосветско пътешествие с круизен кораб и никога не сте се учили да плувате.

Възможно е след дълги години брачен живот да не осъзнавате колко се отдалечавате от партньора си. Или може би сте самотни от толкова време, че сте се отказали от надеждата да си намерите партньор.

А може би в живота ви е време за професионална промяна. Отегчени сте имате безсперспективна работа, с която просто си плащате сметките, но не успели да намерите занимание, което истински да ви удовлетворява.

Много по-лесно е да намерите причини и оправдания да не правите това, което искате.
Ако сте отворени към промяната и искате да се чувствате по-удовлетворени от живота си, независимо дали става въпрос за работата ви , за личните ви взаимоотношения или за начина, по който изразявате себе си, книгата Кармични избори ще ви покаже как да го направите. Тя ще ви покаже как да излезете от безизходица, да се излекувате от старите си рани, като се свържете с душата си и съставите план, с който да постигнете желаното от вас бъдеще.

Коментари

Свързани продукти

КАРМИЧНИ ИЗБОРИ - Използвайте Закона за кармата, за да създадете радост в живота си - ДЖУНА УОУТАН КАРМИЧНИ ИЗБОРИ - Използвайте Закона за кармата, за да създадете радост в живота си - ДЖУНА УОУТАН
14.00 лв