Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Аксесоари за лична грижа  »  THE HIMALAYA DRUG CO  »  КАНИЧКА ЗА НОСНА ХИГИЕНА - ЛОТИ НЕТИ 400 МЛ.

КАНИЧКА ЗА НОСНА ХИГИЕНА - ЛОТИ НЕТИ 400 МЛ.

Назад към Аксесоари за лична грижа
Арт.№: 42159 Добави в любими
11.66 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Порцеланова каничка за промивка на нос – 400 милилитра

Каничката за промивка на нос може да се използва ежедневно за поддържане на добра хигиена и здраве. Препоръчва се за хора, които страдат от синузит, астма или някакви алергични състояния. Каничката е керамична и е произведена от фирмата Хималая Лоти Нети. Освежава синусите, прочиства носните пътища и подобрява състоянието при алергични проблеми.

Начин на употреба: Порцелановата каничка се пълни с вода до горе и се поставя 1 ч.л. сол, след което се разбърква добре. За предпочитане е солта да бъде хималайска, но и морска е добре. Водата не трябва да е нито много студена, нито много топло (в границите от 25 до 35 градуса). Започнете да наливате течността си в лявата ноздра. Наклонете главата си на дясно над мивката и дишайте през устата. Водата ще започне да излиза пред дясната ноздра. След това направете същата процедура с дясната ноздра. Този път главата ви трябва да е наклонена на ляво. Използваната течност за двете ноздри трябва да е по равно. След като приключите с промивката трябва да подсушите носа. Това става по следния начин – изправете се, запушете с палец дясната ноздра и започнете да вдишвате и издишате бързо с лявата ноздра. Направете 20 вдишвания и 20 издишвания, като издишванията трябва да бъдат с по-голяма сила, за да може влагата да излезе от носа. След това повторете упражнението със същата продължителност и с другата ноздра, а накрая и с двете ноздри заедно. Цялата практика по пречистването на носа отнема около 5 минути и е добре да се прави поне веднъж дневно.

Внимание! Водата трябва да минава само през носа. Ако вода влезе в устата или гърлото, значи наклонът на главата не е правилен. Не издухвайте носа твърде силно. След прочистването трябва да подсушите добре носа, за да се избегне възможна простуда. За лица, които страдат от хронично кръвотечение от носа тази процедура следва да се прави само след консултация с лекар.

Вместимост: 400 мл.

Произход: Индия

Коментари

Свързани продукти

КАНИЧКА ЗА НОСНА ХИГИЕНА - ЛОТИ НЕТИ 400 МЛ. КАНИЧКА ЗА НОСНА ХИГИЕНА - ЛОТИ НЕТИ 400 МЛ.
11.66 лв