Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  WEBBER NATURALS  » 

КАЛЦИЙ, МАГНЕЗИЙ И ВИТАМИН Д3 таблетки 250/250 мг./200 IU * 90 УЕБЪР НАТУРАЛС

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 82835 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за

КАЛЦИЙ, МАГНЕЗИЙ И ВИТАМИН Д3 таблетки 250/250 мг./200 IU * 90 УЕБЪР НАТУРАЛС

Калций и магнезий под формата на цитрати, комбинирани с витамин D3. Съдействат за образуването и поддържането на здрави кости и зъби. Комбинираният прием на калций с витамин Д в достатъчно количество, здравословна диета и тренировъчен режим е предпоставка за намаляване риска от развитие на остеопороза. Синергичното действие на магнезий с калций помага за изграждане на костите, придвижване на нервните импулси, нарасване и свиване на мускулите и предотвратяване на мускулни крампи. По-голямата абсорбция на ключови минерали за изграждане на костите изцяло зависи от витамин Д. Калцият и магнезият са хелатирани, което ги прави по-лесно абсорбируеми и използвани от тялото. Тази хранителна добавка на Webber Naturals не само ни помага да имаме здрави зъби и кости, но също така съдейства на организма да преработва протеините, въглехидратите и мазнините.

Предимства:

  • Поддържа здрави кости и зъби;
  • Предпазва от развитие на остеопороза;
  • Подпомага метаболизма на въглехидратите, протеините и мазнините;
  • Съдейства за формиране на тъканите;
  • Подкрепя правилната мускулна функция;
  • Хелатирани цитратни форми, изключително абсорбируеми и усвоими от организма.

Калцият е минерал, който допринася за развитието и поддържането на здрави кости, което определя жизненоважната му роля в предотвратяването на костни заболявания като остеопороза. Подпомага свиването на гладката мускулатура, грижи се за здравето на сърдечносъдовата система и подкрепя нормалното провеждане на нервни импулси. Най-добре се усвоява в комбинация с магнезия - друг важен минерал. Той предпазва меките тъкани от калцифициране и е също толкова важен, колкото калция за предотвратяване на костна загуба.
Хелатните форми на калций (карбонат, фумарат, цитрат, сукцинат, малат) и магнезий (цитрат, оксид, фумарат, сукцинат, малат) позволяват минералите да бъдат по-лесно абсорбирани и метаболизирани от организма.
Комбинацията със "слънчевия витамин" D3 улеснява абсорбирането на калций, намалява отделянето му и подобрява включването му в костите.
Калциево-магнезиевият цитрат с витамин D3 е отлично съчетание от важни хранителни вещества, които поддържат доброто здраве и помагат за развиване на силни кости и зъби. Формулата предлага изключителна минерална абсорбция и ефективно използване от организма.

Здравни ползи:
Подпомага развитието и поддържането на костите и зъбите. Витамин D допринася за по-лесното усвояване и употреба на калция. Комбинирайки го с достатъчно витамин D, здравословна и балансирана диета и редовни тренировки се понижава риска от развитие на остеопороза.

Начин на употреба: 1 -2 таблетки на ден, няколко часа преди или след прием на медикаменти, или по лекарско предписание.

Всяка таблетка съдържа:

  • Елементарен калций (цитрат) - 250 mg;
  • Елементарен магнезий (оксид / цитрат) - 250 mg;
  • Витамин D3 (холекалциферол) - 5 mcg (200 IU).

Състав: Покритие (въглехидратна гума, полиетиленгликол, натриева карбоксиметилцелулоза, декстрин, декстроза, лецитин, натриев цитрат), микрокристална целулоза, магнезиев стеарат със зехтин (смазващо вещество).

Опаковка: 90 таблетки.

Производител: WEBBER NATURALS, Канада.

Коментари за

Свързани продукти

КАЛЦИЙ, МАГНЕЗИЙ И ВИТАМИН Д3 таблетки 250/250 мг./200 IU * 90 УЕБЪР НАТУРАЛС КАЛЦИЙ, МАГНЕЗИЙ И ВИТАМИН Д3 таблетки 250/250 мг./200 IU * 90 УЕБЪР НАТУРАЛС