Назад  |   Начало  »  Козметика  »  Козметика за тяло и баня  »  Juman  »  КАЛНА МАСКА ЗА ТЯЛО - лекува ставите, намалява ревматичните и ставните болки - 500 гр.

КАЛНА МАСКА ЗА ТЯЛО - лекува ставите, намалява ревматичните и ставните болки - 500 гр.

Назад към Козметика за тяло и баня
Арт.№: 108378 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ДЖУМАН КАЛНА МАСКА ЗА ТЯЛО 500 гр.

Черната кал от Мъртво море е с висока концентрация на минерали /в 1 кг има 300 грама активни съставки/. Отнася се към групата на хлор-магнезий-калциев сулфид утайките. В състава й са включени минерали като кварц, фелдшпати, слюда, бентонит, каулин и соли на калия, магнезия, медта, калциевия бромид, желязото, лития, йода, цинка, магнезия и други.

Действие:
При нанасянето й върху кожата, калта пречиства и премахва натрупаните токсини. В дълбочина лекува ставите, намалява мускулните, ревматичните и ставните болки. Минералите проникват в тъканите и кръвта и редуцират възпалението в ставите. В домашни условия калолечението активира обмяната на веществата и подобрява доставката на кислород до тъканите. Разширяват се кръвоносните съдове и се подобрява движението на кръвта и лимфата. Лечението с кал се препоръчва за кожни заболявания като екзема, псориазис и за възстановяване през посттравматични периоди.

Естествената черна кал е комбинация от много соли и минерали от Мъртво море. Тя изчиства мъртвите клетки, като омекотява и подобрява кожната текстура. Облекчава болките при ревматизъм и успокоява мускулите. Маската е добър помощник в борбата с болести по кожата.

Състав: MARIS LIMUS, BENTONITE, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, TOCOPHEROL, MENTHOL, ETHYTHEXYGLYCERIN, POLYAMINOPROPYL BIGUAMIDE, PHENOXYETHANOL, BENZONIC ACID, DEHYDROACETIC ACID.

Начин на употреба:

  • Нанесете върху почистена кожа и оставете да подейства 15-20 минути, след което отмийте.
  • Използвайте веднъж - два пъти седмично.

*Продуктът е отличен помощник в борбата с псориазис и витилиго. При нужда, използвайте със същото предписание на нанасяне – 1-2 пъти седмично.

Опаковка: 500 грама.

Производител: Juman, Йордания.

Коментари

Свързани продукти

КАЛНА МАСКА ЗА ТЯЛО - лекува ставите, намалява ревматичните и ставните болки - 500 гр. КАЛНА МАСКА ЗА ТЯЛО - лекува ставите, намалява ревматичните и ставните болки - 500 гр.