Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  КАК МОЯТА СМЪРТ СПАСИ ЖИВОТА МИ И други истории за моето пътуване към целостта - Дениз Лин

КАК МОЯТА СМЪРТ СПАСИ ЖИВОТА МИ И други истории за моето пътуване към целостта - Дениз Лин

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 53791 Добави в любими
8.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN: 978-954-626-431-2
Година на издаване: 2014
Език: български
Корици: меки
Страници: 318

„Как моята смърт спаси живота ми“ е забележителната автобиография на световноизвестния духовен учител Дениз Лин. С очарователна смесица от съчувствие и пламенно убеждение, родени от силна болка и травмиращи преживявания, Дениз описва как е преодоляла ужаса от насилие в детството си и кошмара от това да бъде простреляна от непознат като тийнейджър. След това преживяване лекарите ѝ дават малки шансове за живот, но със забележително присъствие на духа тя успява да се възстанови и да открие духовно просветление.

От обикновеното до необикновеното, от ежедневното до мистичното – присъединете се към вътрешните и външни пътешествия на Дениз, докато тя преминава през изпитанията и мистериите на живота на коренно различни места – в изоставени военни бараки, в историческа къща в Средния Запад, из бедните квартали на Чикаго и древния дух на Хавайските острови. Бъдете с нея, когато тя се озовава насред вражеския огън в бивша Югославия и е обгазена със сълзотворен газ по време на антивоенни протести, въвлича се в политическата и сексуална революция на 60-те години на ХХ век, живее в будистки манастир и изучава местните култури, за да стане накрая един завършен кръг и да постигне цялост.

Дениз Лин е един от най-добрите духовни писатели на нашето време. Последвайте я в нейното пътуване към целостта и ще видите защо тя е толкова обичан наставник и учител на хиляди хора по света.

Коментари

Свързани продукти

КАК МОЯТА СМЪРТ СПАСИ ЖИВОТА МИ  И други истории за моето пътуване към целостта - Дениз Лин КАК МОЯТА СМЪРТ СПАСИ ЖИВОТА МИ И други истории за моето пътуване към целостта - Дениз Лин
8.00 лв