Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за хранене и здраве  »  ИЗДАТЕЛСТВО ПАРИТЕТ  »  КАК ДА ПОНИЖИМ ХОЛЕСТЕРОЛА – МАРИЯ АНТОНОВА, ПАРИТЕТ

КАК ДА ПОНИЖИМ ХОЛЕСТЕРОЛА – МАРИЯ АНТОНОВА, ПАРИТЕТ

Назад към Книги за хранене и здраве
Арт.№: 1258 Добави в любими
6.99 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Как да понижим холестерола – Мария Антонова

Високият холестерол в кръвта е един от рисковите фактори за сърдечните заболявания: инфаркт, атеросклероза, исхемична болест. С храната съвременният човек получава много повече калории, отколкото би могъл да изразходва при малкоподвижния си начин на живот. Заедно с това получава много по-малко количество минерали и витамини за нормалното функциониране на органите си. Нивото на холестерола може да се понижи с рационална диета и промяна в начина на живот. А понякога напълно достатъчно е да се изключат някои вредни фактори като недоспиването и пушенето, след което функциите на системите и органите на човешкото тяло се нормализират. Органите ни работят като единен механизъм и „нарушенията или повредите” в някое звено повлияват на функциите на всички останали. Хубавото е, че този принцип важи и що се отнася до лечението.
За това става дума и в книгата: за профилактиката и разумните мерки, които всеки може да предприеме за укрепване на здравето си.

Коментари

Свързани продукти

КАК ДА ПОНИЖИМ ХОЛЕСТЕРОЛА – МАРИЯ АНТОНОВА, ПАРИТЕТ КАК ДА ПОНИЖИМ ХОЛЕСТЕРОЛА – МАРИЯ АНТОНОВА, ПАРИТЕТ
6.99 лв