Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  СИЕЛА  »  ЙОГА У ДОМА. 7 ПРАКТИКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН ПО 20 МИНУТИ - DVD - СВЕТЛА ИВАНОВА - СИЕЛА

ЙОГА У ДОМА. 7 ПРАКТИКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН ПО 20 МИНУТИ - DVD - СВЕТЛА ИВАНОВА - СИЕЛА

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 45708 Добави в любими
20.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЙОГА У ДОМА. 7 ПРАКТИКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН ПО 20 МИНУТИ DVD - СВЕТЛА ИВАНОВА - СИЕЛА

Дискът съдържа 7 практики по 20 минути за всеки ден от седмицата. Упражненията могат да се изпълняват дори и от напълно начинаещи, тъй като са обяснени максимално ясно. Поредицата "Yogatime" е заснета и събрана в диск, за да може да се практикува в удобно време и място. Кратките всекидневни занимания са гаранция за постигане на добри резултати. Най-хубавото е, че винаги може да се добави и още, в зависимост от предпочитанията и времето, с което разполагате. Всяка от 7-те серии, побрани в диска, завършва с кратка релаксация за възстановяване.
Водещ и автор е Светла Иванова. Тя е сертифициран инструктор по йога, писател, певица и майка на две деца. Преподава йога от 6 години, а практикува от над 25 години. Създател е на проекта "тананикаща" йога за деца и родители. Автор е на детски песнички, книжки и дискове за йога у дома.
Отделяйки това време за себе си ежедневно, Вие ще се радвате на спокойствие, добро здраве и страхотен прилив на енергия.

Коментари

Свързани продукти

ЙОГА У ДОМА. 7 ПРАКТИКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН ПО 20 МИНУТИ -  DVD - СВЕТЛА ИВАНОВА - СИЕЛА ЙОГА У ДОМА. 7 ПРАКТИКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН ПО 20 МИНУТИ - DVD - СВЕТЛА ИВАНОВА - СИЕЛА
20.00 лв