Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  ИК ЖАНЕТ 45  »  ИНЦИДЕНТ – СТАНИСЛАВА ЧУРИНСКИЕНЕ

ИНЦИДЕНТ – СТАНИСЛАВА ЧУРИНСКИЕНЕ

Назад към Художествена литература
Арт.№: 1897 Добави в любими
11.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Инцидент - Станислава Чуринскиене

ISBN: 9789544918774
Година на издаване: 2012
Език: български
Корици: меки
Страници: 168

„Инцидент” е разказ, построен като детективски роман. В него не съществува престъпление в обичайния смисъл. Един мъж хвърля на една жена ключовете от съвместното им жилище като заявява, че не желае да я вижда повече. И изчезва. Поведението му е изключително нетипично за самия него, затова жената вместо да се разгневи, тръгва да го търси. Открива го и в продължение на повече от година стават ясни много неизговорени неща и се разкриват тайни, който никой не би искал да разбере за любимите си хора. Когато читателят мисли, че е стигнал до същността на мрачната история за един уж случаен инцидент между двамата, ще се натъкне на финален обрат, който повдига за пореден път въпроса кой всъщност е „престъпникът”.

„Инцидент” е роман, който ще грабне читателите или ще ги обърка, но няма да ги остави безразлични. Четенето и самопознанието ще вървят ръка за ръка.

Сблъсъкът между двама души не прилича ли на природно бедствие? Замислете се... Най-често се започва с постоянни трусове, чийто епицентър е сърцето – земетресението ни разкъсва, отваря в нас бездни, от които започват да прииждат и други стихии. Огнената лава, която ни изгаря отвътре, щом сме наранени; словесното торнадо, чрез което искаме да унищожим врага; цунамито, което се лее от очите ни в пристъп на болка и тъга и с което изпитваме потребност да удавим във вина другия. Веднъж отприщил се хаосът в любовта, води след себе си Апокалипсисът. Но може да го наречете Инцидента, ако харесвате повече евфемизмите.

Коментари

Свързани продукти

ИНЦИДЕНТ – СТАНИСЛАВА ЧУРИНСКИЕНЕ ИНЦИДЕНТ – СТАНИСЛАВА ЧУРИНСКИЕНЕ
11.00 лв