Назад  |   Начало  »  BRIGHTER IMAGE LTD.  »  ИНСЕКТИЦИДНА ЛАМПА ПРОТИВ МУХИ И ДРУГИ ЛЕТЯЩИ НАСЕКОМИ E - 3043

ИНСЕКТИЦИДНА ЛАМПА ПРОТИВ МУХИ И ДРУГИ ЛЕТЯЩИ НАСЕКОМИ E - 3043

Назад към
Арт.№: 96299 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ИНСЕКТИЦИДНА ЛАМПА ПРОТИВ МУХИ И ДРУГИ ЛЕТЯЩИ НАСЕКОМИ E-3043

Инструкция за експлоатация
Предимството на Инсектицидната лампата против мухи и други летящи насекоми е, че не само привлича насекомите с мощна 9W ултравиолетова светлина, след което ги убива с ток с високо напрежение, но и за разлика от другите модели тази лампа е снабдена и със всмукателен вентилатор, които засмуква въздуха и така по-бързо хваща летящите насекоми. Този двоен подход увеличава значително ефективността в сравнение с използването само на високо напрежение. Консумацията на енергия е същата като на модел без всмукателен вентилатор.
Тя има изключително висока ефективност при неутрализирането на комари, мухи, оси и други насекоми в сравнение с останалите методи.
Лампата против насекоми задължително да се използва  на закрито като трябва да бъде предпазвани от намокряне или влага както лампата, така и кабела и щепсела.
Също така е идеална за магазини, офиси, заведения, домове и други.
В дългосрочен план използването на лампи против насекоми е много добра инвестиция, защото инвестицията е еднократна.
Лампата против мухи и други летящи насекоми е съвременен и екологично чист начин за справяне с този досаден проблем и то без да се налага използване на химикали с активни съставки, както е при уредите с хапчета и няма опасност от алергии и отравяния.
Захранва се в електрическата мрежа от 220 V.
Включете лампата в електрическата мрежа. Лампата работи когато копчето се постави на „1” и е изключена когато се постави на „0”.

ВНИМАНИЕ!
Не поставяйте лампата там където може да бъде намокрена – на открито без навес от дъжд, чешми, шадравани и др. Не бъркайте вътре в лампата без да сте я изключили от електрическата мрежа. Не бъркайте по никакъв начин вътре с тел и други метални предмети.
ПОСТАВЕТЕ ЛАМПАТА НАВИСОКО, ДАЛЕЧЕ ОТ ДЕЦА.!

Производител: Китай

Коментари

ИНСЕКТИЦИДНА ЛАМПА ПРОТИВ МУХИ И ДРУГИ ЛЕТЯЩИ НАСЕКОМИ E - 3043 ИНСЕКТИЦИДНА ЛАМПА ПРОТИВ МУХИ И ДРУГИ ЛЕТЯЩИ НАСЕКОМИ E - 3043