Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА 2 – ЛИЙ КАРЪЛ & ДЖЕН ТОУБЪР

ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА 2 – ЛИЙ КАРЪЛ & ДЖЕН ТОУБЪР

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 685 Добави в любими
11.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Индиговите деца 2: Нови послания, разкази и прозрения - Лий Каръл & Джен Тоубър

ISBN: 9789546263292
Година на издаване: 2010
Език: български 
Корици: меки 
Страници: 264

Авторите на книгата разглеждат живота на децата индиго – начинът им на мислене, действие и начинът, по който променят живота на всички ни. Тяхната мъдрост е изумителна. Можете да ги чуете да задават дълбоки и важни житейски въпроси, на които вече знаят отговорите и искат да споделят вродената си мъдрост с онези, които имат желание да ги чуят. Те са схватливи и интелигентни. Поведението им се различава от това на децата от предишните поколения. Индиговите деца притежават изключително логическо мислене и могат да бъдат настоятелни при доказване на гледната си точка, докато другите не започнат да се съобразяват с тях.
В настоящата книга на  Джен Тоубър и Лий Каръл могат да се прочетат интересни разкази на родители и описаните преживявания с техните деца индиго. Споделени са и мнения от самите деца по различни теми, има информация от педагози за тяхното отглеждане и възпитание. Тази книга е вдъхновяваща, забавна и провокира задълбочен диалог с нашето Вътрешно дете, което наред с децата индиго е част от положителната промяна на новото време.

Коментари

Свързани продукти

ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА 2 – ЛИЙ КАРЪЛ & ДЖЕН ТОУБЪР ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА 2 – ЛИЙ КАРЪЛ & ДЖЕН ТОУБЪР
11.00 лв