Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за приложна психология  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА: 10 ГОДИНИ ПО-КЪСНО – ЛИЙ КАРЪЛ И ДЖЕН ТОУБЪР

ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА: 10 ГОДИНИ ПО-КЪСНО – ЛИЙ КАРЪЛ И ДЖЕН ТОУБЪР

Назад към Книги за приложна психология
Арт.№: 686 Добави в любими
7.50 лв 15.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 3.5/5 на базата на 2 оценки

Информация

Индиговите деца: 10 години по-късно - Лий Каръл и Джен Тоубър

ISBN: 9789546263902
Година на издаване: 2012
Език: български
Корици: меки
Страници: 328

Ако сте чували за индиговите деца и знаете, че те са по-специални, че имат специфична аура и правят странни неща, то наистина трябва да прочетете тази книга. Важно е да се отбележи, че не всички деца индиго притежават тъмносиня аура и са свръхразвити медиуми. Някои от тях са децата, които играят в училище, сглобяват бомби, смятани са за по-различни или просто аутсайдери.

Поредната книга на Лий Каръл и Джен Тоубър обяснява всичко, което се случва с индиговите деца; защо правят това, което правят; как родителите могат да им помогнат; как се справят с този проблем педагозите и учителите.

Прочитайки тази книга ще разберете какво смятат психолозите и педагозите за порасналите индигови тийнейджъри, както и насоки за решаване на възникващи проблеми с тях. Разберете какво е и мнението на работодателите за техните млади индигови служители.

Човешката раса се развива и всеки трябва да бъде наясно с децата на новото време, които имат своето място сред нас и са започнали да го заемат. Не бива да ги отричаме, а по-скоро да се опитаме да разберем как можем да им помогнем да оцелеят в свят, който не разбират и който все още не може да ги приеме. Хайде да им дадем възможност да покажат същността си и дарбите, с които са дошли на този свят, защото развитието на децата индиго е част от бъдещето на човечеството!

Коментари

Свързани продукти

ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА: 10 ГОДИНИ ПО-КЪСНО – ЛИЙ КАРЪЛ И ДЖЕН ТОУБЪР ИНДИГОВИТЕ ДЕЦА: 10 ГОДИНИ ПО-КЪСНО – ЛИЙ КАРЪЛ И ДЖЕН ТОУБЪР
7.50 лв 15.00 лв