Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  ИМУНОЦЕА КАПСУЛИ 400 МГ. * 30

ИМУНОЦЕА КАПСУЛИ 400 мг. * 30, IMUNO

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 44298 Добави в любими
34.30 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
  Рейтинг: 4.7/5 на базата на 3 оценки

  Информация

  Imunocea® е хранителна добавка, която съдържа висококонцентрирани: екстракт от гъби Майтаке (Maitake mushrooms), екстракт от Астрагал (Astragalus Membranaceus), екстракт от Черен бъз (Sambucus nigra), екстракт от корен на Ехинацея пурпуреа (Ehinacea purpurea) с високо съдържание на бета глюкани, адаптогени, антоциани, биофлавоноиди и сапонини.

  Imunocea® е подходящ:

  • за интензивна употреба през есента и зимата;
  • за целогодишна употреба;
  • за укрепване на имунитета;
  • за ускоряване на възстановителните процеси;
  • при необходимост от подсилване на защитата на имунната система

  Какво представлява гъбата Майтаке - Maitake mushroom

  Гъбите Maitake съдържат полизахариди, наречени бета глюкани, които пряко стимулират имунитета. Бета глюканите в гъбите майтаке спомагат за активиране и повишаване производството на някои клетки на имунната система, като Т-клетки, макрофаги, естествени клетки убийци и неутрофили. Това значително покачва устойчивостта на организма срещу много заболявания, помага на тялото да се освободи от клетъчните отпадъци и да ускори възстановяването сред увреждане на тъкани.

  В многобройни експерименти и клинични изследвания гъбите са показали и антибактериални, антивирусни, противовъзпалителни и антиалергични действия.

  Пречистените екстракти от гъбите Майтаке балансират инсулина и кръвната захар. Според проучванията, те спомагат за предотвратяването на висока кръвна захар чрез подобрение на чувствителността към инсулин.

  Какво представлява Астрагал - Astragalus membranaceus

  Коренът на Astragalus е смятан за адаптоген - той спомага за изграждането и възстановяването на цялостното здраве на тялото.

  Astragalus съдържа три компонента, чрез които растението действа така положително върху човешкото здраве: полизахариди, сапонини и флавоноиди, които са активните съставки.

  Комбинацията от различните компоненти в състава на екстракта придават на Астрагалус възможността не само да лекуват инфекции, но и да намалят автоимунната и алергична реактивност.

  Биоактивния комплекс значително понижава интензитета на алергичната реакция и възстановява цялостното здраве на организма, чрез антивирусни, антимикробни, антимикотични и противовъзпалителни свойства.

  Какво представлява Черния бъз - Sambucus nigra

  Черният бъз е с естествено високо съдържание на витамин В6, витамин А, витамин С, флавоноиди, калий и желязо и които са основни вещества за нормалното функциониране на организма. Флавоноидите имат свойството на антиоксиданти и това спомага за предотвратяване на клетъчни увреждания.

  Високо пречистеният екстракт от плодове на черен бъз има изключителни ползи за здравето. Една от най-важните е способността му да облекчава алергиите, да предпазва от бактерии и инфекции, да стимулира имунитета, да намалява нивата на кръвна захар, да успокоява храносмилането.

  Високите нива на фибри в плодовете на черния бъз спомагат за премахване на излишния холестерол и дават възможност за HDL (добър) холестерол, от който тялото всъщност има нужда. Това от своя страна помага да се елиминират вероятностите за развитие на атеросклероза и други проблеми на сърдечно-съдовата система. Високото съдържание на калий в плодовете на черния бъз предпазва сърцето като отпуска напрежението на артериите и кръвоносните съдове.

  Какво представлява Echinacea

  Различни изследвания и източници доказват, че високопречистените екстракти на ехинацеята тонизират и насърчават имунната система и понижават много от симптомите на грип, настинка и други състояния. Екстрактът е съставен от сложна комбинация от активни вещества, някои от които са смятани за антимикробни, а за други се твърди, че оказват въздействие върху човешкия имунитет. Ехинацея съдържа феноли, активни вещества, които контролират активността на много ензими и клетъчни рецептори, защитават от UV радиационни увреждания и инфекции. Фенолите имат антиоксидантни свойства.

  Активните биоактивни съставки в ехинацеята имат способността да стимулират имунитета, за да се бори с инфекциите.

  Ехинацея е и сред най-добрите естествени средства за поддържането на здрави горни дихателни пътища при децата. Тя е източник на антиоксиданти като витамин С, бета-каротин, флавоноиди, цинк и селен.

  Как да усилим имунната система?

  Подсилването на имунитета е от изключително значение за ефективното й функциониране. За да работят ефективно, органите и тъканите на имунната система се нуждаят от редица вещества, които могат да се набавят чрез високопречистени екстракти от специфични лечебни растения, ползвани успешно в съвременната медицина. Те са важни за поддържане на добро здраве и лечение на редица заболявания, свързани с понижен имунитет.

  Комбинацията от високо пречистени екстракти на гъбите Майтаке, Астрагала, черния бъз и ехинацеята, съдържащи биоактивни молекули, съчетава знанията и постиженията на древната източна медицина (Япония и Китай) и съвременната западно-европейска медицина. Тази иновативна формула е най-новото алтернативно лечение за редица заболявания.

  Начин на употреба: Приемат се по две капсули дневно. Изпивайте капсулата преди хранене с достатъчно количество течност. Една опаковка е достатъчна за 15 дни.

  Препоръчителна доза:

  • За деца над 6 години: 1 капсула на ден;
  • За деца над 12 години: 2 капсули на ден;
  • При ежедневна употреба: 1-2 капсули на ден;
  • Деца под 6 години не бива да приемат Имуноцеа.

  Внимание: Преди да започнете да приемате Имуноцеа, посъветвайте се с лекар. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте продукта на недостъпно за деца място. Не са описани клинични данни за употребата на хранителната добавка по време на бременност и кърмене. Хората на имуносупресивна терапия, бременните и кърмещите жени могат да приемат продукта само след консултация със специалист. Ако имате оплаквания или приемате определени медикаменти, посъветвайте се с лекар преди прием на добавката. Не използвайте продукта, ако проявявате алергични реакции към някоя от съставките.

  Начин на съхранение: В оригиналната опаковка, на сухо място, при температура не по-висока от 25°С.

  Опаковка: 30 капсули

  Производител: Произведено в Европейския съюз за Quest Group Ltd.

  Коментари

  Свързани продукти

  РЕЙШИ фл. * 10 -5% 6.52 лв 6.86 лв РЕЙШИ фл. * 10
  ИМУНОЦЕА КАПСУЛИ 400 мг. * 30, IMUNO ИМУНОЦЕА КАПСУЛИ 400 мг. * 30, IMUNO
  34.30 лв