Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за приложна психология  »  ИК ХЕРМЕС  »  ИЗ УЧЕНИЯТА НА ШРИ ЮКТЕШВАР И ПАРАМАХАНСА ЙОГАНАНДА - ДЖОУЗЕФ СЕЛБИ И ДЕЙВИД ЩАЙНМЕЦ - ХЕРМЕС

ИЗ УЧЕНИЯТА НА ШРИ ЮКТЕШВАР И ПАРАМАХАНСА ЙОГАНАНДА - ДЖОУЗЕФ СЕЛБИ И ДЕЙВИД ЩАЙНМЕЦ - ХЕРМЕС

Назад към Книги за приложна психология
Арт.№: 95172 Добави в любими
17.95 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ИЗ УЧЕНИЯТА НА ШРИ ЮКТЕШВАР И ПАРАМАХАНСА ЙОГАНАНДА - ДЖОУЗЕФ СЕЛБИ И ДЕЙВИД ЩАЙНМЕЦ - ХЕРМЕС

Според историческата наука, човешката еволюция и развитието на цивилизациите е било постепенно и се е случвало в линеен порядък. Тази теория, обаче, започва да изглежда все по-неоснователна след излизането на някои от най-новите научни и археологически открития.
Преди повече от век, един индийски мъдрец тълкува човешката история по един съвсем различен начин, което днес се потвърждава от много научни открития. Шри Юктешвар е голям духовен учител в Индия и гуру на Парамаханса Йоганда. Той представя човешката еволюция като поредица от цикли - юги, през които минава планетата. Според него скоро сме преминали през долния край на този цикъл - Кали юга, а сега се движим към по-висша енергийна епоха. Това ще доведе до огромни промени както в човешкия мироглед, така и във външния свят.
Разглеждайки човешката история през тази призма за цикличност на епохите, много загадки от предишни времена намират логичното си обяснение. Така не само се получава смислена представа за миналото, но и се придобива по-ясна представа за бъдещето.
"Югите" съчетават съвременна наука и древното знание на индийските мъдреци. Джоузеф Селби е специалист по източна философия и древна история, а Дейвид Щайнмец - по физика и астрономия.

Автор: Джоузеф Селби и Дейвид Щайнмец.
Издадена: 2015 година.
Издателство: Хермес.
Страници: 416.
Размери: 14 / 21 см.
Корица: Мека.
ISBN: 9789542614630.
Тегло: 365 гр.

Коментари

Свързани продукти

ИЗ УЧЕНИЯТА НА ШРИ ЮКТЕШВАР И ПАРАМАХАНСА ЙОГАНАНДА - ДЖОУЗЕФ СЕЛБИ И ДЕЙВИД ЩАЙНМЕЦ - ХЕРМЕС ИЗ УЧЕНИЯТА НА ШРИ ЮКТЕШВАР И ПАРАМАХАНСА ЙОГАНАНДА - ДЖОУЗЕФ СЕЛБИ И ДЕЙВИД ЩАЙНМЕЦ - ХЕРМЕС
17.95 лв