Назад  |   Начало  »  Амулети и талисмани  »  Амулети и талисмани за защита  »  COSMOPOLIS LTD  »  ИЗЯЩНА СТЪКЛЕНА ФИГУРА ЗОДИЯ - за благополучие и късмет, COSMOPOLIS

ИЗЯЩНА СТЪКЛЕНА ФИГУРА ЗОДИЯ - за благополучие и късмет, COSMOPOLIS

Назад
Арт.№: 5963 Добави в любими
6.10 лв Коментирай цената
бр
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за ИЗЯЩНА СТЪКЛЕНА ФИГУРА ЗОДИЯ - за благополучие и късмет, COSMOPOLIS

Изящна стъклена фигура Зодиакален знак - за късмет и щастие

ОВЕН 
Родения под този знак е енергичен, талантлив, прям, раздразнителен и има мнение по всички въпроси. Силната му воля не признава граници, а действията му са устремени само напред. Бързо се ориентира в същността на дадена ситуация и взема решение на момента. Винаги дава приятелски съвети, на които може да се доверите. Много е трудно човек от зодията да остане незабелязан. Овните са изключителни индивидуалисти, вярват в това, че държат живота в свои ръце и не вярват на съдбата. Човек или обича Овена или го ненавижда. Овенът трудно се разбира с хората, защото не се опитва да вникне в тяхната същност и характер. 
Овни, първо мислете и после говорете, защото сте много по-лесно раними, отколкото си мислите. Въобще с него – повече търпение и по-малко високомерие. 

ТЕЛЕЦ
Силни и уверени в себе си личности. Не са от най-разговорчивите, но кажат ли нещо, то ще бъде спазено. Обичат да вниманието да бъде насочено към тях, често са подвластни на лукса и красотата. Търпеливи, артистични, услужливи, лоялни и настойчиви характери. Това, което околните не харесват в тях е ревнивостта, равнодушието, ината, недоверчивостта и злата памет.

БЛИЗНАЦИ (изчерпано)
Родените под този знак са или преуспяващи или мързеливи личности. Лесно успяват да се занимаят с няколко неща едновременно, без това да ги притеснява. Нетърпеливи са и често критикуват останалите. Не обичат да остават сами, интерес за тях са следните занимания: четени, писане, пътуване, общуване и други.
Жизнената им е енергия е повече умствена, отколкото физическа. Не са фанатични, не се гордеят с постигнатите успехи и никак не са от мълчаливите. Често пъти говорят едно, а вършат съвсем друго. На са особено продуктивни, но ролята на посредници им приляга повече от на всеки друг.

РАК  (изчерпано)
Изключително чистосърдечен и любящ човек. Посвещава и пази силните си емоции за своето семейство. Много предан и верен в любовта си към семейството, там намира спокойствие и защита. Лесно раним и много чувствителен, предпочита да дава, притеснява се д получава. 
Първото впечатление, което оставя в околните е лошо, трябва да мине доста време, за да бъде опознат и това чувство да отмине. В кариерата си рака е много надежден и работлив кадър. По природа е фаталист и не вярва, че може да промени съдбата си. Притежава силна интуиция, но умело успява да скрие това от околните. Често изпада в състояния на депресия и трябва да контактува само с най-близките си хора, които да го извадят от това състояние. 

ЛЪВ (изчерпано)
Лъвът е роден лидер, упорит и с изключително достойнство. Винаги е благороден и добронамерен в своите подбуди. Представителите на зодията са изключително щедри към близките си хора. Често пъти не успява да бъде достатъчно наблюдателен и не усеща как се променят хората около него, не разбира и от намеци. Отделя голямо внимание на външния си вид, особено дамите от тази зодия. 
Трудно се разбира с хората и затова често ги покорява с ласкави похвали и подаръци. Не обича да бъде пренебрегва и изолиран, не прощава обиди. 
Лошата черта в характера на лъва е неговото високомерие. 

ДЕВА 
Девите са противоречиви, интелигентни, способни, наблюдателни и аналитични личности. Винаги се стремят към съвършенство в живота, поради високият критерий, който са заложили. Това е най-трудолюбивият представител на зодиака. 
Често постигат високи професионални успехи. 
Девата е мълчалива и необщителна, трудно се включва в разговори с непознати. Именно затова и първото впечатление при среща с нея не е добро. Чувствителни, прецизни и много обаятелни, но щастието не влиза лесно в живота им. 
Девите често губят приятелите си, защото се стремят към завишен жизнен стандарт. 
Негативните качества на представителите на зодията са: прецизност, която често преминава в педантизъм и ограниченост. 

ВЕЗНИ (изчерпано)
Животът на везните е обвързан със знака на красотата, справедливостта и хармонията. Мъдри са и често влизат в ролята на съдия. Проявяват гъвкавост и лесно се разбират с хората, гостоприемни и общителни. Тежко преживяват пораженията и неуспехите. Рядко имат врагове, поради тяхната тактичност, уравновесеност и великодушие. Везните са големи материалисти, обичат красотата и имат нужда да бъдат обградени с нея. Независимо от любовта към дома и семейството, се отегчават бързо от домашните ангажименти. Обичат всичко да се нарежда спрямо очакванията им. Везните могат да бъдат лесно извадени от равновесие при проблеми в работата и в личния живот. Има добри делови качества и са много отговорни. 

СКОРПИОН 
Силно противоречива и крайна личност. Скорпионът е една от най силните зодии. Още със своето появяване успява да породи в околните странно и объркано чувство на любов и омраза. Винаги се стреми към успехи, силно енергичен, преодолява всички препятствия по пътя си, обича да прави оценки на важни житейски събития, саркастичен с почти мистични разбирания за живота. 
Обича да води спорове и да побеждава. Много привлекателен за противоположния пол. Изключително претенциозен към половинката си. 

СТРЕЛЕЦ (изчерпано)
Искрен, очарователен и прям човек. Натурата му определя въображението, независимостта, чувството за хумор, оптимизма и практицизма. Стрелецът е добър събеседник, но често пъти силната праволинейност, която има му пречи. За него одобрението на околните е много важно. Обича живота и хората, ненавижда лицемерието и държи на приятелството. Обича удоволствията, учението и пътешествията. Благодарение на голямата си енергичност постига и високи успехи на работното място. 

КОЗИРОГ 
За Козирога, две думи са достатъчни – педантичност и практичност. Често пъти предизвиква уважение, отколкото любов. Представителите на зодията са: трудолюбиви, честни, сериозни, не обичат самотата, но трудно завързват контакти. Много консервативни личности, които държат на личния си авторитет и репутация. Обичат силно и горещо, но често са упреквани, че не изразяват публично емоциите и чувствата си. Винаги дават много повече, отколкото получават, не са злопаметни и обичат да правят добро. Често се подават на мрачните си настроения, притежават силно развито чувство за дълг. Имат изключителна воля за самодисциплина, движи ги стремежът им за успех.

ВОДОЛЕЙ (изчерпано)
Водолея е знака на гениите. Много повече се интересуват от световните житейски събития и прогреси, отколкото от своите. Идеите му винаги са интересни и оригинални. Притежават остър ум са силно изявени индивидуалисти. Често Водолеят превъзхожда останалите и има силно влияние над тях. Търси мир и дипломация, не притежава и капка злоба. Задълбочен и уважаван човек, който се стреми към уединение, тишина, спокойствие и задълбочени анализи. 
Н е допуска лесно хора до себе си и е много претенциозен при подбора им. 
Рядко се вслушва в чужди съвети, но обича да съветва другите. 

РИБИ (изчерпано)
Рибите са последният знак в зодиака и са събрали в себе си доста положителни качества от другите зодии. 
Нравът на Рибата трудно може да бъде описан. Много внимателно подбират с кого да контактуват. Имат силно развита интуиция и мистериозен подход към живота. Създава впечатление за идеалист и мечтател. Двойствена натура са защото от едната има страна срещаме трудолюбие, а от другата разсеяност. Предпочитат уединението и повече размишляват, отколкото действат. За нея духовните ценности стоят много над материалните. Силно подвластна на честите смени на собственото си настроение. 

Цената е за един брой стъклена фигура.
Произход: Китай

 

Коментари за ИЗЯЩНА СТЪКЛЕНА ФИГУРА ЗОДИЯ - за благополучие и късмет, COSMOPOLIS

Свързани продукти

ИЗЯЩНА СТЪКЛЕНА ФИГУРА ЗОДИЯ - за благополучие и късмет, COSMOPOLIS ИЗЯЩНА СТЪКЛЕНА ФИГУРА ЗОДИЯ - за благополучие и късмет, COSMOPOLIS
6.10 лв