Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за хранене и здраве  »  ИК СКОРПИО  »  ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ АСТМА /ЗДРАВЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ, ЕСТЕСТВЕНО ОЗДРАВЯВАНЕ/ - МАРК ЖОЛОНДЗ - СКОРПИО

ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ АСТМА /ЗДРАВЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ, ЕСТЕСТВЕНО ОЗДРАВЯВАНЕ/ - МАРК ЖОЛОНДЗ - СКОРПИО

Назад към Книги за хранене и здраве
Арт.№: 90423 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ АСТМА /ЗДРАВЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ, ЕСТЕСТВЕНО ОЗДРАВЯВАНЕ/ - МАРК ЖОЛОНДЗ - СКОРПИО

Дишането е естествен процес. Много хора не могат да си представят какво мъчение е за астматика да иска глътка въздух и да не е в състояние да я поеме.
Години наред медицината се опитва да се пребори с астмата. Това заболяване, обаче, никога не се е смятало за достатъчно сериозно. Въпреки това хиляди хора в света ежедневно умират от астма, а броят на болните постоянно нараства.
Авторът на книгата предлага своя уникален метод за лечение, с чиято помощ вече осемнадесет години успешно помага на много болни да се разделят завинаги с тежкия здравословен проблем.

Марк Яковлевич Жолондз е висококвалифициран специалист с две висши образования. Повече от 40 години провежда сериозни медицински изследвания. Автор е на 10 книги - за астмата, за инфаркта и стенокардията, за остеопорозата, за проблемите на онкологията и др.

Издателство: Скорпио.
Автор: Марк Жолондз.
Страници: 136.
Тегло: 160 гр.
ISBN: 9547920863.

Коментари

Свързани продукти

ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ АСТМА /ЗДРАВЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ, ЕСТЕСТВЕНО ОЗДРАВЯВАНЕ/ - МАРК ЖОЛОНДЗ - СКОРПИО ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ АСТМА /ЗДРАВЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ, ЕСТЕСТВЕНО ОЗДРАВЯВАНЕ/ - МАРК ЖОЛОНДЗ - СКОРПИО