Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за приложна психология  »  ИК ЖАНУА-98  »  ИЗЛЪЖИ МЕ, АКО МОЖЕШ – ПОЛ ЕКМАН, ЖАНУА - 98

ИЗЛЪЖИ МЕ, АКО МОЖЕШ – ПОЛ ЕКМАН, ЖАНУА - 98

Назад
Арт.№: 1189 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за ИЗЛЪЖИ МЕ, АКО МОЖЕШ – ПОЛ ЕКМАН, ЖАНУА - 98

Излъжи ме, ако можеш – Пол Екман, Жануа - 98

ISBN: 9789543760718
Година на издаване: 2011
Език: български
Корици: меки
Страници: 424

Пол Екман е виден специалист в областта на емоциите и психологията, междуличностното общуване и разпознаването на лъжата, професор в Калифорнийския университет. Известен в целия свят като създател на уникалната система за анализ на невербалното поведени и вдъхновител на популярния сериал "Излъжи ме", чийто прототип е неговият главен герой доктор Лайтман. Истина ли е констатацията, че днешният човек лъже до 3 пъти само в един десет минутен разговор? Как да реагираме на факта, че лъжата е проникнала дълбоко във всички сфери на съществуването? Какво да направим, ако не умеем да разпознаем лъжата по гласа и думите на събеседника?

В тази книга Пол Екман дава изчерпателни отговори на тези и други въпроси. Изданието е адресирано към всеки, който има желанието да умее да разобличава лъжата. Не позволявайте да станете жертва на психологичните манипулации и лъжата в професионалния и личен живот!

Коментари за ИЗЛЪЖИ МЕ, АКО МОЖЕШ – ПОЛ ЕКМАН, ЖАНУА - 98

Свързани продукти

ИЗЛЪЖИ МЕ, АКО МОЖЕШ – ПОЛ ЕКМАН, ЖАНУА - 98 ИЗЛЪЖИ МЕ, АКО МОЖЕШ – ПОЛ ЕКМАН, ЖАНУА - 98
14.00 лв