Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  ИК ХЕРМЕС  »  ИЗКУСТВОТО ДА СЪЗДАВАМЕ СПОМЕНИ - МАЙК ВИКИНГ - ХЕРМЕС

ИЗКУСТВОТО ДА СЪЗДАВАМЕ СПОМЕНИ - МАЙК ВИКИНГ - ХЕРМЕС

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 109549 Добави в любими
19.95 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ИЗКУСТВОТО ДА СЪЗДАВАМЕ СПОМЕНИ - МАЙК ВИКИНГ - ХЕРМЕС

Как да планираме и запомняме щастливите мигове.

Някои дни минават, без да бъдат запомнени, докато други оставят следа завинаги. Кой е първия ви детски спомен? Дали помните своята първа целувка? Или най-вкусното ястие, което сте опитали? Спомняте ли се аромата на току-що окосена трева в слънчевия летен ден?

Майк Викинг разглежда в тази книга хубавите спомени като част от щастието. Като се позовава на лични преживявания, научни експерименти и глобални проучвания, той разкрива как се формират спомените и ни дава съвети как да създаваме сами незабравими моменти. За да поддържаме живи хубавите спомени, трябва да осъзнаваме емоциите и чувствата си, да използваме силата на първите неща и да ангажираме сетивата си. Препоръчително е, разбира се, да запечатваме щастливите моменти на снимка. Или просто да си спомняме за тях, като разказваме с носталгия истории за добрите стари времена.

Хубавите спомени са една неделима част от цялостното ни усещане за щастие и от психичното ни здраве. Те ни изпълват с надежда за бъдещето, припомнят ни кои сме в действителност и ни дават сила в тежки моменти. Затова, нека заедно с Майк Викинг поемем по алеята на спомените и да започнем да планиране специални моменти, които да се превърнат в прекрасни спомени.

Издателство: Хермес.
Издадена: 2019 година.
Корица: Мека.
Страници: 384.
Тегло: 425 гр.
Размери: 14,1 /21,0 / 3.0 см.
ISBN: 9789542609865.

Коментари

Свързани продукти

ИЗКУСТВОТО ДА СЪЗДАВАМЕ СПОМЕНИ - МАЙК ВИКИНГ - ХЕРМЕС ИЗКУСТВОТО ДА СЪЗДАВАМЕ СПОМЕНИ - МАЙК ВИКИНГ - ХЕРМЕС
19.95 лв