Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  НОВА ЕПОХА ЕООД  »  ИЗКУСТВОТО ДА ВИЖДАМЕ БЕЗ ОЧИЛА, ОЛДЪНС ХЪКСЛИ

ИЗКУСТВОТО ДА ВИЖДАМЕ БЕЗ ОЧИЛА, ОЛДЪНС ХЪКСЛИ

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 102435 Добави в любими
15.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN: 9789549297652
Година на издаване: 2016
Език: български
Корици: мека
Страници: 208

Това е историята на една чудна терапия и обнадеждаващо послание към всички страдащи от проблеми със зрението.
През 1939 г. в зрението на Олдъс Хъксли възниква сериозен проблем, в резултат на който се появява опасност да ослепее. Хъксли започва да прилага метода за повторно обучаване на правилни зрителни навици, който вече е бил разработен от д-р Уилям Бейтс. След два месеца практика под ръководството на специализиран инструктор, Олдъс Хъксли започва да чете без очила и без да се уморява, и зрението му е продължило да се подобрява по впечатляващ начин.
В тази книга подробно се представят различните упражнения, които се препоръчват в метода Бейтс. Също така се описва, с голяма яснота, физиологията на зрителния процес и се обяснява как емоционалните състояния като страх, безпокойство или отегчение, често нарушават хармоничното протичане на този процес. По този начин става ясно, че методът на д-р Бейтс е логически базиран на вече приети теоретични принципи.

“Хъксли е вложил в тази книга толкова много от своята личност и стил, така че трябва да заинтригува всеки, независимо от състоянието на неговото зрение.”
Literally Review

Коментари

Свързани продукти

ИЗКУСТВОТО ДА ВИЖДАМЕ БЕЗ ОЧИЛА, ОЛДЪНС ХЪКСЛИ ИЗКУСТВОТО ДА ВИЖДАМЕ БЕЗ ОЧИЛА, ОЛДЪНС ХЪКСЛИ
15.00 лв