Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за приложна психология  »  СИЕЛА  »  ЗОВЕ ОВЦЕТЕ СИ ПО ИМЕ - ТЕОДОРА ДИМОВА - СИЕЛА

ЗОВЕ ОВЦЕТЕ СИ ПО ИМЕ - ТЕОДОРА ДИМОВА - СИЕЛА

Назад към Книги за приложна психология
Арт.№: 45681 Добави в любими
16.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЗОВЕ ОВЦЕТЕ СИ ПО ИМЕ - ТЕОДОРА ДИМОВА - СИЕЛА

В днешно време творчеството сякаш e шаблон. Но то не се състои само в това да пишеш книги, да рисуваш картини или да правиш филм. Всъщност творчеството е непрекъснато преобразяване на едно нещо в друго по-добро. Благодарение на него тъгата се превръща в радост, болестта в здраве, тъмнината в светлина, злото в добро, невидимото във видимо, омразата в любов. Липсата на творчество винаги влачи надолу, а творческият процес издига духа нагоре. Самата Литургия е също вид творчество и ни учи на такова. Благодарение на молитвите на Божия народ Светият Дух претворява виното и хляба в тяло и кръв на Иисус. Така както нещастието, страхът и ужасът, когато са в ръцете на Христос, се сътворяват в Негова воля и в Божие изпитание за нас, а смъртоносното им жило е изтръгнато.

Книгата "Зове овцете си по име" съдържа текстове за християнството, публикувани в Портал Култура през последните години.

Автор: Теодора Димова.
Издателство: Сиела.
Година на издаване: 2018 година.
Корица: мека.
Страници: 340.
Размери: 14.20 / 21.00 / 2.00 cm.
ISBN: 9789542826248.
Тегло: 310 грама.

Коментари

Свързани продукти

ЗОВЕ ОВЦЕТЕ СИ ПО ИМЕ - ТЕОДОРА ДИМОВА - СИЕЛА ЗОВЕ ОВЦЕТЕ СИ ПО ИМЕ - ТЕОДОРА ДИМОВА - СИЕЛА
16.00 лв