Назад  |   Начало  »  Книги  »  За дома и семейството  »  СИЕЛА  »  ЗНАЦИТЕ НА ЛЮБОВТА - ЛИНДА ГУДМАН - СИЕЛА

ЗНАЦИТЕ НА ЛЮБОВТА - ЛИНДА ГУДМАН - СИЕЛА

Назад към За дома и семейството
Арт.№: 45702 Добави в любими
29.90 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЗНАЦИТЕ НА ЛЮБОВТА - ЛИНДА ГУДМАН - СИЕЛА

Ако можете да обичате достатъчно дълго и силно, вие ще се превърнете във вълшебник – също като древните богини и богове. Няма мечта, която да не стане реалност. Няма ситуация, която да не може да се обърне. Няма закон, който да не може да се промени. Стига човек да обича достатъчно силно.

Случва се жена и мъж да се срещнат и незабавно да разпознаят своята половинка в очите на другия. Тази жена и този мъж имат усещането, че познават дори гласовете си. Те веднага осъзнават, че са били, са и трябва винаги да бъдат едно цяло, въпреки че векове наред може да са се борили срещу съдбата си и напразно да са се мъчили да не бъдат заедно. Почти в мига, в който се видят, душите им се разпознават и щастливи се втурват една към друга, забравили обичаи, норми и обноски, защото са съпроводени от вътрешното познание. По необясним начин, без да са си казали и една дума, те разбират, че единствено ако са заедно, ще постигнат непостижимото. Когато са заедно, ще се реализират във всичко.

Често подобно магнетично привличане се нарича „любов от пръв поглед“, която съвсем реално съществува и никога не е случайна. Не може да бъде просто съвпадение, че хората, които са родени един за друг, се срещат в определено време. Пътищата им се пресичат точно за това, че така е предопределено на една по-висша степен на Осъзнаване. Това е резултат от въздействието на някои духовни енергии. Кои са те и как може човек да ги насочи в своя живот, за да открие, задържи и осмисли любовта, ще научите от тази книга.

Автор: Линда Гудман.
Издателство: Сиела.
Издадена: 2018 година.
Корица: Твърда.
Страници: 1136.
ISBN: 9789542826620.
Размери: 17.00 / 23.50 / 6.00 см.
Тегло: 1.707 кг.

Коментари

Свързани продукти

ЗНАЦИТЕ НА ЛЮБОВТА - ЛИНДА ГУДМАН - СИЕЛА ЗНАЦИТЕ НА ЛЮБОВТА - ЛИНДА ГУДМАН - СИЕЛА
29.90 лв