Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ЗЛАТНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ИЗВИСЯВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ – ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН

ЗЛАТНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ИЗВИСЯВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ – ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 456 Добави в любими
15.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Златни ключове за извисяване и лечение - Джошуа Дейвид Стоун

ISBN: 9789546263957
Година на издаване: 2013
Език: български
Корици: меки
Страници: 320

Д-р Джошуа Стоун е лицензиран хипнотерапевт и притежава докторска степен по трансперсонална психология. На духовно ниво е свързан с ашрама на Джуал Кхул, бог Мелхизедек и Майтрея. Освен това е създател на Центъра за извисяване в Светлината. Благодарение на своите семинари, книги и лекции, д-р Джошуа Стоун е популярен като водещ авторитет по въпросите с извисяването.

В тази невероятна книга духовният учител Джошуа Стоун споделя мъдростта на Извисените учители, събрана в стегнати, кратки и ясни положения, които могат да бъдат прекрасно духовно ръководство по вашия път.

Книгата е посветена на това как човек да се лекува и да постигне извисяването, доброто здраве и благоденствието на всички нива с помощта на Сай Баба и Извисените учители.

Тези 420 златни ключа са организирани в 11 глави, които разглеждат:

• Практически методи за постигане на майсторство;
• Интеграция и еволюция;
• Лечение от висшите измерения;
• Активизации и енергии от вътрешното ниво;
• Основните духовни принципи;
• Въвеждане на духовността в ежедневието

Сърцевината на тези ключове са ученията на Сай Баба и други Извисени учители. Освен от тях д-р Стоун е черпил информация от духовни трактати като Библията и Бхагават Гита. В книгата са включени молитви, медитации и практически методи за подпомагане на процеса на извисяване.

Коментари

Свързани продукти

ЗЛАТНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ИЗВИСЯВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ – ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН ЗЛАТНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ИЗВИСЯВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ – ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН
15.00 лв