Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  ИК ХЕРМЕС  »  ЗЛАТНИЯТ СИН - ШИЛПИ СОМАЯ ГОУДА - ХЕРМЕС

ЗЛАТНИЯТ СИН - ШИЛПИ СОМАЯ ГОУДА - ХЕРМЕС

Назад към Художествена литература
Арт.№: 95169 Добави в любими
15.95 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЗЛАТНИЯТ СИН - ШИЛПИ СОМАЯ ГОУДА - ХЕРМЕС

Анил е роден в заможно семейство в индийското селце Панчагар. Той е първороден син, а родителите му обработват оризища. От Анил се очаква да наследи баща си като арбитър в решаването на семейните спорове и старейшина на рода. Той, обаче, се осмелява да поеме по друг път, тъй като има завидни резултати в училище. Завършва медицина и специализира в една от най-големите американски болници. На 23 години вече е далеч от дома си.
В Далас той опитва от свободата и забранените удоволствия - за първи път вкусва алкохол и се влюбва в красивата Амбър. Но за съжаление става свидетел и на другото лице на живота - жертва е на расистки обиди, заради които започва да се съмнява в способностите си.
В родното му място е най-добрата му приятелка Лийна. Нейните родители са уредили брака й, но тя не е щастлива. Дните й минават в порутена къща, къдео живее заедно с грубия си съпруг и злобните му родители. Тя се утешава само със спомените си за Анил и няма търпение да го види отново.
Половин година по-късно Анил се прибира за погребението на баща си и се среща с Лийна. Изправен пред съдбоносен избор и разкъсван между дълга и чувствата той трябва да вземе важно решение...

ISBN: 9789542615187.
Страници: 384.
Година: 2015.
Тегло: 0.3000 кг.
Размери: 13 х 20 см.
Цветност: черно / бяла.
Корица: мека.
Език: български.

Коментари

Свързани продукти

ЗЛАТНИЯТ СИН - ШИЛПИ СОМАЯ ГОУДА - ХЕРМЕС ЗЛАТНИЯТ СИН - ШИЛПИ СОМАЯ ГОУДА - ХЕРМЕС
15.95 лв