Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  ЕКО-ТЕХ  »  ЗЕОЛИТ БУЧКИ 100 гр. ФАРЕР

ЗЕОЛИТ БУЧКИ 100 гр. ФАРЕР

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 83045 Добави в любими
3.92 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Rhodosorb-FARER - Клиноптилолит (естествен зеолит на бучки)

Rhodosorb-FARER е 100% природен, модифициран Зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптилолит. Клиноптилолитът представлява порест минерал, съставен от алуминий, силиций и кислород. Поради действието на молекулното сито, има изключително широко и разнообразно приложение. Едно от свойствата на минерала Клиноптилолит е да преструктурира (йонизира) водата по естествен начин.

Предназначение: Редовната употреба на преструктурирана чрез Rhodosorb-FARER вода влияе благоприятно върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма и биохимичните показатели на кръвта. Укрепва имунната система, подпомага потентността и издръжливостта. Преструктурираната (йонизирана) вода е превъзходно средство за неутрализиране на свободните радикали. Изчиства организма, като регулира процесите на храносмилане, и по този начин изхвърля токсичните и вредни вещества в това число и радиоактивините. Източник е на необходимите микро и макро елементи, помага за нормализиране обменните процеси на липидите, белтъчините и въглехидратите, намалява нивото на общия холестерол.

Препоръчва се: на всички мъже, жени и деца под и над 10 години, като средство за предотвратяване и профилактика на онкологични, вирусни, стомашно-чревни, сърдечно-съдови и костно-ставни заболявания. Изчиства организма, в това число от тежки метали и радиоактивни елементи.

Взаимодействие с лекарства: съчетава се добре с всички лекарствени средства, прилагани при посочените заболявания.

Съхранение: в оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 30º C.

Начин на употреба: Съдържанието от 100 гр. се изсипва в съд с 5 л. вода (чешмяна, трапезна или изворна). Така в продължение от 6-8 часа водата се преструктурира, след което минералът е готов за употреба. Когато водата намалее, се налива нова. Количеството минерал трябва да се консумира до 90 дни.

Водата е подходяща за ежедневна употреба в неограничени количества.

Опаковка: 100 гр.

Произведено от: Фарер ЕООД.

Коментари

Свързани продукти

ЗЕОЛИТ БУЧКИ 100 гр. ФАРЕР ЗЕОЛИТ БУЧКИ 100 гр. ФАРЕР
3.92 лв