Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за приложна психология  »  ИК ЖАНУА-98  »  ЗАКОНИТЕ НА ЛЮБОВТА. ОБЗОР: КАК ДА НИ СЕ УДАДЕ ЛЮБОВТА – БЕРТ ХЕЛИНГЕР

ЗАКОНИТЕ НА ЛЮБОВТА. ОБЗОР: КАК ДА НИ СЕ УДАДЕ ЛЮБОВТА – БЕРТ ХЕЛИНГЕР

Назад към Книги за приложна психология
Арт.№: 1188 Добави в любими
4.90 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Законите на любовта. Обзор: Как да ни се удаде любовта – Берт Хелингер

ISBN: 9789543760671
Година на издаване: 2011
Език: български
Корици: меки
Страници: 48

”Много хора мислят, че са свободни в своята любов. Но тя си има правила. Както и в живота има правила, които трябва да спазваме, за да успеем. В любовта е същото.
Всъщност, ние следваме неволно голяма част от любовните правила. Осъзнаваме ги. Знаем, че ако ги нарушим, ще пострада любовта ни. На основата на всяка любов преди всичко стои любовта между мъжа и жената.

Някои правила са скрити, а ние ги нарушаваме. Учудва ни, че любовта ни се проваля, въпреки че правим всичко възможно, за да бъде успешна. Тези правила се разглеждат в настоящата книга. Тя прокарва път към една по-дълбока любов.

Много от скритите любовни правила се проявиха на бял свят чрез методиката за семейно констелиране. Както и чрез прозрения, които получих – като разбирането за движенията на духа и въздействието на съвестта.”

Ваш Берт Хелингер

Коментари

Свързани продукти

ЗАКОНИТЕ НА ЛЮБОВТА. ОБЗОР: КАК ДА НИ СЕ УДАДЕ ЛЮБОВТА – БЕРТ ХЕЛИНГЕР ЗАКОНИТЕ НА ЛЮБОВТА. ОБЗОР: КАК ДА НИ СЕ УДАДЕ ЛЮБОВТА – БЕРТ ХЕЛИНГЕР
4.90 лв