Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИЗДАТЕЛСТВО АВИР  »  ЗАКОНИТЕ НА КОСМИЧНИЯ МОРАЛ - ОМРААМ МИКАЕЛ АЙВАНОВ, АВИР

ЗАКОНИТЕ НА КОСМИЧНИЯ МОРАЛ - ОМРААМ МИКАЕЛ АЙВАНОВ, АВИР

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 2856 Добави в любими
17.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Законите на космичния морал – Колекция „Събрани пълни беседи” том 12 – Омраам Микаел Айванов

ISBN: 9786197025088
Година на издаване: 2014
Език: български
Корици: меки
Страници: 367

Каквото посеете, това и ще пожънете. Ако изучим в детайли този фундаментален закон, ако разширим неговия смисъл и значение, той ще се превърне в богата и дълбока система; защото всяка съществена Истина има своето приложение във всички сфери. Обяснен в детайли, този закон дава живот на цяла една философска система – и ето защо сега религията изобилства от толкова много правила и предписания. Но в дъното, в източника на всички тези правила стои един единствен закон: Ще пожънете само онова, което сте посели. Впоследствие към този закон са били прибавени и други също толкова верни и истинни закони, които обаче са само едно следствие, едно разширяване на философската сфера. Например думите на Исус: „И както искате да правят человеците вам, така и вие правете тям”, са следствие на този закон.

Микаел Айванов е френски педагог и философ с български произход. Роден е през 1900г и емигрира във Франция през 1937г. През годините Учителят изнася стотици лекции и беседи в които е изследвал многообразните аспекти на Просвещението и Науката. Въпреки многообразието от разглеждани теми автора винаги обръща специално внимание на основния според него въпрос, свързан с Висшата и нисшата природа на човека.

Коментари

Свързани продукти

ЗАКОНИТЕ НА КОСМИЧНИЯ МОРАЛ - ОМРААМ МИКАЕЛ АЙВАНОВ, АВИР ЗАКОНИТЕ НА КОСМИЧНИЯ МОРАЛ - ОМРААМ МИКАЕЛ АЙВАНОВ, АВИР
17.00 лв