Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  НОВА ЕПОХА ЕООД  »  ЗАКОНИТЕ НА ДУХА - ДАН МИЛАН, НОВА ЕПОХА

ЗАКОНИТЕ НА ДУХА - Дан Милан

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 4 Добави в любими
12.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Законите на духа - Дан Милман

Издател: Нова Епоха
ISBN: 9789549136159
Година на издаване: 2008
Език: български
Корици: меки
Страници: 159

В загадъчното ни съществуване, във Вселената действат духовни закони, толкова реални, колкото е и законът за гравитацията, и толкова неизменни, колкото е движението на небесните тела. Ако живеем в хармония с тези закони, можем да променим своите взаимоотношения, здраве, финансово положение и кариера. С тях животът ни би могъл да е далеч по-добър. В „Законите на Духа” Милман разказва поучителна история как по време на преход в планината среща една невероятно мъдра жена. Тя е маг и води автора – и читателите му – през различни изпитания и преживявания, за да разкрие и приложи във всекидневието изключителната сила на духовните закони. Открийте ключовете към избора, настоящето, равновесието, развитието, вярата, състраданието, приемането, търпението, действието и невероятното единство.
Докато крачите по собственото си пътуване през страниците на книгата, ще намерите универсални решения на предизвикателствата в живота си. Това е приключение, което ще преобрази живота ви. Отворете портите към по-дълбокия смисъл на нещата и връзката им със сътворението.

Коментари

Свързани продукти

ЗАКОНИТЕ НА ДУХА - Дан Милан ЗАКОНИТЕ НА ДУХА - Дан Милан
12.00 лв