Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ЖИВОТЪТ НА ДУШАТА - ЛИСА УИЛЯМС

ЖИВОТЪТ НА ДУШАТА - ЛИСА УИЛЯМС

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 663 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Животът на душата – Лиса Уилямс

ISBN: 9789546264008
Година на издаване: 2013
Език: български
Корици: меки
Страници: 304

Лиса Уилямс е международно призната ясновидка и медиум. Притежава уникалната дарба да общува с нашите приятели и близки хора, които вече са преминали от Другата страна. Ако искате да узнаете какво се случва с хората, които сте загубили или да откриете истината за пътуването на душата – тази книга е за Вас.

Авторката разкрива, че смъртта не е край, а по – скоро преход в Отвъдното – място, към което трябва да изпитваме уважение и почит, а не страх.

Чрез своите уникални психични способности Лиса Уилямс ни представя изумителна информация за живота на душата между преражданията, както и своето преживяване за близката си среща със смъртта. Описани са прозренията и напътствията на авторката за пътя на прераждането и Вечността.

В книгата са разгледани различни теми, които представляват интерес за хората, но информацията и знанието в тях идва предимно от Духа.

Лиса Уилямс става популярна благодарение на тв шоуто ‘’Лиса Уилямс: живот сред мъртвите’’ и последвалото го ‘’Гласове от Другата Страна’’. И двете предавания се превръщат в хитови за САЩ. Гостувала е в редица радио и телевизионни предавания, сред които и ‘’Шоуто на Опра’’.

Коментари

Свързани продукти

ЖИВОТЪТ НА ДУШАТА - ЛИСА УИЛЯМС ЖИВОТЪТ НА ДУШАТА - ЛИСА УИЛЯМС