Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  СИЕЛА  »  ЖЕНАТА ЧУДО - ВЕСТИТЕЛ НА ВОЙНАТА - ЛИЙ БАРДУГО - СИЕЛА

ЖЕНАТА ЧУДО - ВЕСТИТЕЛ НА ВОЙНАТА - ЛИЙ БАРДУГО - СИЕЛА

Назад към Художествена литература
Арт.№: 44584 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЖЕНАТА ЧУДО - ВЕСТИТЕЛ НА ВОЙНАТА - ЛИЙ БАРДУГО -  СИЕЛА

Със своята книга "Жената чудо" авторът Лий Бардуго дава нов живот на неразказана легенда, обединяваща хора и полубожества. След хитовата екранизация с Гал Гадот, принцесата на амазонките пленява сърцата на зрителите. Преди да започне приключението й в света на хората, тя трябва да преодолее първото си препятствие.
Принцеса Дияна иска много силно да се докаже пред легендарните си сестри воини. Когато, обаче, има тази възможност, тя се отказва от славата и нарушава закона на амазонките, за да спаси смъртен. Скоро научава, че не е спасила обикновено момиче и че с постъпката си е обрекла света на гибел. Аля се оказва ..... Вестител на войната, потомък на легендарната Елена от Троя, обречена да бъде предвестник на война, кръв и нещастие на всяка своя стъпка. Двете девойки са изправени пред армия от врагове - божества и смъртни. Аля и Даяна трябва да търсят начин за обединение на силите си, защото спасението на света зависи от техния съюз.
"Жената - чудо" е драматична история, в която гръцка митология, невероятни приключения, романтика и колоритни персонажи изграждат един безкомпромисен свят, в който властват предателства и войни. Едно приятелство трябва да докаже своята сила. Две каузи ще се обединят, а враговете ще бъдат победени.

Автор: Лий Бардуго.
Превод от английски: Явор Недев.
Издателство: Сиела.
Година на издаване: 2018 година.
Брой страници: 400.
Корица: мека.
Размер: 14.50 / 21.00 / 3.00 см.
ISBN: 9789542826668.
Тегло: 350 грама.

Коментари

Свързани продукти

ЖЕНАТА ЧУДО - ВЕСТИТЕЛ НА ВОЙНАТА - ЛИЙ БАРДУГО -  СИЕЛА ЖЕНАТА ЧУДО - ВЕСТИТЕЛ НА ВОЙНАТА - ЛИЙ БАРДУГО - СИЕЛА