Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Етерични масла  »  СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК  »  ЕТЕРИЧНО МАСЛО НАЙОЛИ 10 мл., СТИКС НАТЮРКОМЕТИК

ЕТЕРИЧНО МАСЛО НАЙОЛИ 10 мл., СТИКС НАТЮРКОМЕТИК

Назад към Етерични масла
Арт.№: 858 Добави в любими
37.15 лв 39.10 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Етерично масло от Найоли – Аромат Защитник – смята се, че защитава от материални загуби, ако се капне върху нова вещ тя няма да се счупи или загуби – Стикс Натюркозметик 10 мл.

Емоционална сфера – премахва резките смени на настроението и емоционалната естабилност като чест плач, еуфория и раздразнимост.

Лечебни свойства: Отстранява възпалителните процеси на дихателните пътища и носоглътката. Притежава силно имуностимулиращо, антибактериално и противовирусно действие. Облекчава болка, неврити, артрити, невралгии, остеохондроза. Премахва напукването на ъгълчетата на устните и на други части на кожата със загрубяла кожа. Силно средство за регенериране на кожата в следствие на химически и топлинни изгаряния.

Биоенергетика: Потушава енергията на раздразнението и гнева, подпомага търпеливото и спокойно отношение към ината и странностите на възрастните хора.

Начин на приложение:*

Изплакване: 3-6 капки на щипка сол, разтворени в кофа с вода.
Инхалации: 1-2 капки за около 5 минути.
Аромалампи: 3-5 капки на кв.м.
Компреси: 5-6 капки на 10 гр. базово масло.
Разтриване: 8-10 капки на 15 гр. базово масло.
При възпалено ухо и болка: смесват се 5-6 капки Найоли и 10-15 капки базово масло (пшеничен зародиш, авокадо). Тази смес се напоява с памук и внимателно се поставя в ушния канал. Останалата част нанесете около ухото и наложете със затопляща превръзка.
Вода за промивка на рани: 5-6 капки етерично масло се поставят на 200 гр. преварена вода.
Вътрешен прием: по 1 капка масло със сладко, мед или захар. Приема се по веднъж на ден, след това да се консумира чай или кисело мляко.
Аромамедальони: 1-2 капки

Противопоказания:
Направете тест за индивидуална поносимост!
Да не се приема на гладно!

Съхранение: на прохладно място защитено от деца и пряка слънчева светлина. Срокът на годност при спазване на указанията за съхранение е над 5 години.

* Посочените методи и действия за дозировка и приложение се отнасят само за етеричните масла на STYX, обусловени на тяхното качество, чистота и сертифициран произход.

Коментари

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО НАЙОЛИ 10 мл., СТИКС НАТЮРКОМЕТИК ЕТЕРИЧНО МАСЛО НАЙОЛИ 10 мл., СТИКС НАТЮРКОМЕТИК
37.15 лв 39.10 лв