Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Етерични масла  »  СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК  »  ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЛИМОН 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЛИМОН 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК

Назад към Етерични масла
Арт.№: 849 Добави в любими
25.37 лв 26.70 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Етерично масло от Лимон – Аромат Спасител – убива бацилите на дифтерия за 20 мин., разреден едва до 0,2 % унищожава изцяло бацилите на туберколоза – Стикс Натюркозметик 10  милилитра

Емоционална сфера: Етеричното масло от Лимон освежава и придава бодрост. Дава желание за действие и прилив на енергия и сили. Събужда желанието за живот и позитивност.

Лечебни свойства: действа антисептично, антибактериално и бактероцидно. Помага при вирусен хепатит, херпес, шарка и други. Ефективен при повръщане, спазми на кръвоносните съдове, световъртеж и предозиране с кафе. Спира течението на кръв от носа. Използва се за нормализиране на метаболизма и теглото. Нормализира работата на задстомашната жлеза и черния дроб. Използва се против образуването на камъни в пикочния мехур, образуването на хемороиди и разширени вени. По естествен начин изсветлява косата и премахва пърхота. Премахва брадавици и целулит. Укрепва състоянието на ноктите.

Биоенергетика: Спомага за лесна адаптация към нови ситуации, събития и хора. Подсилва жизнения интерес и изчиства съзнанието от ‘’вируси и паразити’’.

Начин на приложение:*
Топли инхалации: 1-3 капки за 5-7 минути.
Сауна: 5-8 капки на кв.м.
Изплакване: 5-8 капки на щипка сол, разтворени в кофа с вода.
Аромалампа: 4-8 капки на 15 кв.м. 
Изчистване на организма: процедурата може да се прилага 1 или 2 пъти в месеца. Човек не трябва да се храни 18 – 20 часа ( пропускат се закуската и обяда). Сутрин се пият 2 капки масло на 1/2ч.л. мед, а на обяд 3 капки на ½ ч.л. мед. След всеки прием да се консумира вода с лимон или кисело мляко. Препоръчително е в този ден да не се консумират кафе и чай, а вечерята да бъде много лека. Тази методика способства освен изчистване на организма но и понижаване на теглото. 
Аромамедальони: 2-3 капки. 

Противопоказания:
Да не се нанася върху кожата при излагане на слънце!
Да се направи тест за индивидуална поносимост!

Съхранение: на прохладно място защитено от деца и пряка слънчева светлина. Срокът на годност при спазване на указанията за съхранение е над 5 години.

* Посочените методи и действия за дозировка и приложение се отнасят само за етеричните масла на STYX, обусловени на тяхното качество, чистота и сертифициран произход.

Коментари

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЛИМОН 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЛИМОН 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
25.37 лв 26.70 лв