Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Етерични масла  »  СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК  »  ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЗДРАВЕЦ 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЗДРАВЕЦ 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК

Назад към Етерични масла
Арт.№: 827 Добави в любими
32.10 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Етерично масло от Здравец – дар от природата – аромат Доктор и силно обезболяващо средство – пазител на магическата сексуалност на зрелите жени – Стикс Натюркозметикс 10 милилитра

Емоционална сфера: Повишава физическите и умствените способности. Възвръща хармонията, премахва чувството на несигурност и страх. Антидепресант.

Лечебни свойства: премахва възпалението и болката на средното ухо, сливиците и синусите. Подпомага за нормализиране нивото на кръвното налягане. Премахва прояви на тахикардия, исхимия, аритмии, мигрена и главоболие. Има антикарцерогенни свойства. Етеричното масло от здравец е маслото на женското здраве, премахва негативните влияния по време на климактериума и нормализира месечния цикъл. Помага при суха екзема. Възстановява кожата в следствие на измръзвания и изгаряния.

Биоенергетика: Потушава енергията на самоизгарянето, слага край на зависимостта от чуждото мнение. Повишава самооценката и премахва чувството на зависимост от чуждото мнение.

Начин на приложение:*
Ефективно средство за пропъждане на комари и мухи.

Изплакване: 3 - 4капки от маслото със щипка сол в кофа с вода.
Масаж: разтварят се 5 капки на 15гр. базово масло.
Аромалампа: 3 – 5 капки на 15 кв.м
Топли инхалации: 1 – 2 капки за около 5 минути.
Тампон в ухо: разрежда се 1 капка етерично масло от здравец в 5 капки растително масло.
Гаргара: от 2 до 3 капки в 200 мл. топла вода
Премахване на главоболие: 1 капка масло от здравец се разрежда в 3 капки растително масло. Разтрива се на челото, тила и слепоочието.
При измръзвания и изгаряния: върху поражения участък се нанася тънък слой неразредено масло.
Вътрешно приложениe: по една капка разредена със сладко, мед или захар. Приема се по веднъж на ден. След това да се консумира чаша айран или кисело мляко.

Противопоказания:
Да не се приема вътрешно на гладно!
Не трябва да се приема повече от 2 – 3 седмици!
Преди употреба да се направи индивидуален тест за поносимост!

Съхранение: на прохладно място защитено от деца и пряка слънчева светлина. Срокът на годност при спазване на указанията за съхранение е над 5 години.

* Посочените методи и действия за дозировка и приложение се отнасят само за етеричните масла на STYX, обусловени на тяхното качество, чистота и сертифициран произход.

Коментари

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЗДРАВЕЦ 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЗДРАВЕЦ 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
32.10 лв