Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Етерични масла  »  СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК  »  ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЖАСМИН 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЖАСМИН 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК

Назад към Етерични масла
Арт.№: 826 Добави в любими
53.40 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Етерично масло от Жасмин – Кралят на ароматите – на жените дарява чувство на истинска Кралица – на бъдещите майки помага за по-леко износване на плода – помага на мъжа да изгради контакт с нежния пол – Стикс Натюркозметикс 1 милилитър

Емоционална сфера: позволява достигане на дълбока релаксация. Силен ‘’емоционален антисептик’’, премахва състояния на депресия, лоши мисли, отчаяние, тревожност. Дарява оптимистични и светли емоции.

Сексуална сфера: премахва половата студенина, еротичен стимулатор, премахва половото безсилие. Засилва сексуалното влечение.

Биоенргетика: възстановява аурата, аромат за познание на Висшата Реалност. Премахва болката от минали събития, непреодолими загуби и предателство. Връща вярата на човек в собствените му сили. Смята се, че приглушава така наречените безполезни емоции.

Лечебни свойства: нормализира работата на щитовидната жлеза, разнася възпалителните процеси на половите органи, помага при болезнена менструация. Маслото от жасмин е много ефикасно при екзема. Премахва петната по кожата.

Начин на приложение*
Етеричното масло на Styx има 100 % високо качество. То е много силно и концентрирано, поради това е необходимо да се разреди с масло от Жожоба в съотношение 1:10 и да се използва разредено. В домашни условия не е препоръчително да се разрежда на един път повече от 0,5 гр. масло от Жасмин.

Изплакване: 3 - 4 капки на една щипка сол, разредени в кофа с вода.
Изпарител: 3 - 4 капки на 15 кв.м
Аромамедальони: 1 - 2 капки
Масаж: 3 - 5 капки на 15 гр. транспортно масло

Противопоказания:
Да се прилага много внимателно на хора, които имат ниско кръвно налягане, необходимо е дозировката да бъде намалена!
Направете тест за индивидуална поносимост!
Да не се прави вътрешен прием!

Съхранение: на прохладно място защитено от деца и пряка слънчева светлина. Срокът на годност при спазване на указанията за съхранение е над 5 години.

* Посочените методи и действия за дозировка и приложение се отнасят само за етеричните масла на STYX, обусловени на тяхното качество, чистота и сертифициран произход.

Коментари

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЖАСМИН 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЖАСМИН 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
53.40 лв