Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Етерични масла  »  СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК  »  ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЕЛА 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЕЛА 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК

Назад към Етерични масла
Арт.№: 824 Добави в любими
26.70 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Етерично масло от Ела – подпомага процеса на самопознание – учи човека да се наслаждава на живота. Стик Натюркозметик 10 милилитра

Емоционална сфера: Премахва нервност, напрежение, усещането за отхвърленост и изоставеност. Помага на човек да извлича полза от всяка ситуация в живота.

Лечебни свойства: Засилва имунитета, ефективно е при хронични бронхити. Стимулира оздравителния процес след тежки боледувания. Ефикасно противотравматично средство при синини, контузии и рани. Помага при уретрити и цистити. Дезодорира кожата много добре. Спомага за премахването на пърхота и косопада.

Биогенетика: учи как да се наслаждаваме на живота, като извличаме полза дори от самотата. Може да я използваме като шанс за самоусъвършенстване.

Начин на приложение на етеричното масло от Ела:

Изплакване: 5-7 капки на щипка сол, разтворени в кофа с вода.
Инхалации: 1-2 капки, в продължение на 5 минути
Изпарител: 4-5 капки на 15 кв.м
Масаж: 3-6 капки на 15 гр. базово масло
Вътрешно приложение: 1 капка се разтваря с мед, сладко, сушени плодове или захар 1 път на ден. След това да се приемат 200 гр. портокалов или доматен сок.

Противопоказания:
Да не се ползва при патология на бъбреците!
Да не се използва при бременност!
Да не се приема на гладно!
Направете тест за индивидуална поносимост!

Съхранение: на прохладно място защитено от деца и пряка слънчева светлина. Срокът на годност при спазване на указанията за съхранение е над 5 години.

* Посочените методи и действия за дозировка и приложение се отнасят само за етеричните масла на STYX, обусловени на тяхното качество, чистота и сертифициран произход.

Коментари

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЕЛА 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЕЛА 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
26.70 лв