Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Медицински изделия  »  Медицински Термометри  »  Microlife  »  ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МИКРОЛАЙФ MT50

ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МИКРОЛАЙФ MT50

Назад към Медицински Термометри
Арт.№: 88830 Добави в любими
7.35 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МИКРОЛАЙФ MT50
 
ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТЕРМОМЕТЪРА:
 
Изберете предпочитания от Вас метод за измерване. Когато измервате температурата, текущата температура непрекъснато е изведена на дисплея и символа "С" мига. Ако "С" вече не мига, това означава, че измереното увеличение на температурата е по-малко от 0,1°С за 16 секунди и че вече може да бъде разчетена измерената от термометъра стойност. 
За да удължите живота на батерията, изключете термометъра чрез кратко натискане на бутона за изкл/вкл. В противен случай, термометъра автоматично ще се изключи след 10 мин. 
 
 
СЪХРАНЕНИЕ НА ИЗМЕРЕНИТЕ СТОЙНОСТИ:
 
Ако бутонът вкл/изкл. се задържи натиснат за повече от 3 секунди при включването  на термометъра, максималната температура, която автоматично се запаметява по време на предишното измерване, се извежда на дисплея. В същото време "М" за памет се появява в полето на дисплея. 2 секунди след освобождаване на бутона, температурната стойност изчезва и термометърът е готов за измерване. 
 
 
НАЧИНИ ЗА ИЗМЕРВАНЕ:
 
В устата /орално/ -  Поставете термометъра в една от двете торбички под езика, вляво или вдясно от основата на езика. Измервателният сензор трябва да е в добър контакт с тъканта. Затворете устата и дишайте равномерно през носа, за да предотвратите повлияване на измерването от вдишвания/издишвания въздух.
 
Приблизително време за измерване - 1 минута.
 
 
В ануса /ректално/ - това е най-точния метод за измерване и е особено подходящ за бебета и за малки деца. Внимателно поставете измервателния сензор на термометъра на 2 до 3 см навътре в аналния отвор.
 
Приблизително време за измерване - 1 минута.
 
 
Под мишницата /аксиларно/ - За да получите по-надеждни резултати, препоръчваме температурата да се измерва орално или ректално. 
 
Приблизително време за измерване -  5-10 минути.
 
 
 

Коментари

Свързани продукти

ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МИКРОЛАЙФ MT50 ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МИКРОЛАЙФ MT50
7.35 лв