Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Д-р Георгиев  »  ЕКСТРАКТ ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ 300 мл ДР. ГЕОРГИЕВ

ЕКСТРАКТ ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ 300 мл ДР. ГЕОРГИЕВ

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 116654 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

МАГАРЕШКИ БОДИЛ ЕКСТРАКТ 300 мл Д-Р ГЕОРГИЕВ

Екстрактът от магарешки бодил на "д-р Георгиев" е богат на флавоноиди и най-вече на силимарин - мощен противотоксичен агент, който подпомага детоксикацията на организма и елиминирането на свободните радикали. Стимулира производството на жлъчка, което подпомага изчистването на токсините от черния дроб. Това води и до намаляване на симптомите, свързани с лошото му функциониране, например загуба на апетит, умора, мозъчна мъгла и гадене. Тази билка, която поддържа черния дроб е често препоръчвана на хора, които трябва да си възвърнат апетита, при възстановяване от заболяване или някои лечения, причиняващи загуба на апетит.

При стимулиране на жлъчката се повишава също и отделянето на слюнка и стомашни сокове. Това позволява на тялото по-ефективно да усвоява мазнини, като така холестерола намалява и помага да се предотврати образуването на камъни в жлъчката. В екстракта от Магарешки бодил има високо съдържание на сескитерпенови лактони, например cnicin. За тези лактони се знае, че стимулират активността на храносмилателната система чрез увеличаване секрецията на храносмилателни ензими, което води до по-добро храносмилане и апетит.

Откритите в магарешкия бодил две съединения - cnicin и полиацетилен могат да помогнат на организма да се бори с бактериалните инфекции. Лечението на бактериалните инфекции се подпомага от противовъзпалителните характеристики на растителното съединение cnicin. Въпреки това, хора, които имат възпалителни проблеми с червата не трябва да приемат билката, преди да получат мнението на своя личен медицински специалист.

Екстрактът от Магарешки бодил подпомага функциите и регенерацията на черния дроб. Спомага за подобряване състоянието на кожата. Повишава потентността и спомага за нормалното функциониране на простатата. Продуктът е мощен антиоксидант с укрепващо и тонизиращо действие. Комбинацията на екстракт от Магарешки бодил с Бабини зъби (Tribulus terrestris) се препоръчва за подобряване на либидото и тонуса и при нарушения в работата на простатата.

Състав: екстракт от Магарешки бодил, вещества, регулиращи киселинността: лимонена киселина, консерванти - натриев бензоат и калиев сорбат.

Начин на прием: Пийте по 10 ml, 30 минути преди хранене. Дозата от 10 ml съдържа 9,99 g воден екстракт от магарешки бодил. Една опаковка от продукта е достатъчна за 30 дни при прием на 10 мл препоръчителна дневна доза.

Важно: Хранителната добавка не може да замести разнообразната хранителна диета. Съхранявайте на място, без достъп на деца! Продуктът е предназначен за лица, навършили пълнолетие. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 3 дни.

Ако сте бременна или кърмите, преди да използвате екстракта, се консултирайте с медик. Подобно на много други натурални хранителни добавки, продуктът би могъл да образува фина утайка. Разклатете, преди употреба. Ако проявявате алергия към някоя от съставките, не приемайте продукта.

Опаковка: 300 мл

Производител: Трейд Нау ООД, България.

 

Коментари

Свързани продукти

ЕКСТРАКТ ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ 300 мл ДР. ГЕОРГИЕВ ЕКСТРАКТ ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ 300 мл ДР. ГЕОРГИЕВ