Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Equilibra  »  ЕКВИЛИБРА СИКУРО КИДС дражета * 40

ЕКВИЛИБРА СИКУРО КИДС дражета * 40

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 103010 Добави в любими
29.40 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Equilibra Сикуро кидс 

Опаковка: 40 броя дражета

Препоръчва се за подпомагане при: подпомагане имунната система и устойчивостта на инфекции при децата, при простуда и грип. 

Съдържание на 1 драже: Ехинацея (сух екстракт) 18 mg; Цинк - 1,5 mg.

Действие: Специално създаден с приятен вкус, продуктът ефективно подкрепя детския имунитет. Ехинацеята е един от най-добрите природни имуностимулатори за детския организъм и естествен антибиотик. Притежава противовирусни, противовъзпалителни и регенеративни свойства. Ефективно успокоява възпаления на горните дихателни пътища и кашлици. Действа възстановяващо при инфекции, грип, чести боледувания при децата. Стимулира съпротивителните сили и устойчивостта на детския организъм. Цинкът е важен микроелемент, свързан с активността на имунната система. Участва в състава на редица ензимни системи, които укрепват лигавиците и намаляват риска от вирусни и простудни заболявания. Подпомага образуването на имуноглобулините - белтъците, които се грижат за изграждане на антитела, повишава активността на Т-лимфоцитите, които унищожават вирусите и бактериите. Особено важен за превенция на вирусни инфекции.

Допълнително действие: Ехинацеята стимулира производството на Т и В-лимфоцити, подпомага тяхната имуноактивност, активира синтеза на интерферон. Повишава биологичния капацитет на патоген-поглъщащите клетки, наречени макрофаги. Цинкът е особено важен за растежа и развитието на детския организъм. Той участва в състава на голяма група ензими, хормони и витамини, които обезпечават базови жизнени процеси в организма свързани с процесите на кръвотворене, клетъчно делене, синтез на ДНК и РНК, регулация на клетъчния имунитет, синтеза на храносмилателни еними, растежа на костите и ноктите и мн.др.

Начин на употреба:

За деца от 3-4 години - по 2 дражета дневно.

За деца над 5 години - до 4 дражета дневно.

Коментари

Свързани продукти

ЕКВИЛИБРА СИКУРО КИДС дражета * 40 ЕКВИЛИБРА СИКУРО КИДС дражета * 40
29.40 лв