Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИК ХЕРМЕС  »  ЕДГАР КЕЙСИ: СИЛАТА НА ЦВЕТОВЕТЕ, КАМЪНИТЕ И КРИСТАЛИТЕ - ДАН КЕМБЪЛ, ХЕРМЕС

ЕДГАР КЕЙСИ: СИЛАТА НА ЦВЕТОВЕТЕ, КАМЪНИТЕ И КРИСТАЛИТЕ - ДАН КЕМБЪЛ, ХЕРМЕС

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 37946 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Едгар Кейси: Силата на цветовете, камъните и кристалите - Дан Кембъл

ІЅВN: 9542600771
Гoдинa нa издaвaнe: 2008
Eзиĸ: бългapcĸи
Kopици: мeĸи
Cтpaници: 256

Като се има предвид, че тялото е енергийно поле, ние можем лесно да осъзнаем природата на това вибрационно единство, защото:

Всеки елемент, всеки камък, всяка разновидност на камък имат своето атомно движение, обединени от единиците енергия, които във Вселената ни са насечени в тази определена дейност (531-3).

Преди всички тълкуванията разясняват, че цветовете и камъните, ако се използват разумно, могат да служат като опорни точки за подпомагане на нашите собствени физически, умствени и духовни вибрации. Те действат за стимулиране на целебните въздействия върху тялото, за уравновесяване на емоциите ни и подобряване на нашите умствени качества, както и за повдигане на духовното ни съзнание. Но фините сили, идващи от тях не са техни. Цветовете и камъните са само проводници на по-висши сили, които проникват Вселената. Те са помощни средства за подобряване на живота ни и опорни точки по духовния ни път. Това е тяхната цел и вероятно чрез тях ние можем да придобием по-дълбоко разбиране на нашите собствени цели, като наблюдаваме техните ефекти върху нас, имайки предвид, че ние можем да получим каквото пожелаем „щом като желанието е в хармония с вселенската сила на развитието, наречена Бог" (91714-1)

Коментари

Свързани продукти

ЕДГАР КЕЙСИ: СИЛАТА НА ЦВЕТОВЕТЕ, КАМЪНИТЕ И КРИСТАЛИТЕ - ДАН КЕМБЪЛ, ХЕРМЕС ЕДГАР КЕЙСИ: СИЛАТА НА ЦВЕТОВЕТЕ, КАМЪНИТЕ И КРИСТАЛИТЕ - ДАН КЕМБЪЛ, ХЕРМЕС