Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИК ХЕРМЕС  »  ЕДГАР КЕЙСИ: ЗА АКАШОВИТЕ ХРОНИКИ - КЕВИН ТОДЕШИ - ХЕРМЕС

ЕДГАР КЕЙСИ: ЗА АКАШОВИТЕ ХРОНИКИ - КЕВИН ТОДЕШИ - ХЕРМЕС

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 95150 Добави в любими
12.95 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЕДГАР КЕЙСИ: ЗА АКАШОВИТЕ ХРОНИКИ - КЕВИН ТОДЕШИ - ХЕРМЕС

Хората, живели в древни времена, вярват в съществуването на небесни свитъци. Тези документи съдържат цялата човешка история и тази на всяка отделна душа от зората на самото Сътворение. Не е изключено, изричайки с примирение: "Така ми е било писано.", без да съзнаваме да се докосваме до част от истината за Акашовите хроники.

Едгар Кейси счита, че хората пишем историята на живота си посредством мислите, действията и взаимоотношенията си с околните. Всички тези „данни” се съхраняват в Акашовите хроники. Според Кевин Тодеши те приличат, повече или по-малко, на Вселенски суперкомпютър, съхраняващ ценна база данни, касаеща мислите, думите, живота и действията на всеки, живял някога под слънцето.
В творбата са представени способи как да пробваме да четем сами в “Книгата на живота”, наричана от Е. Кейси Акашови хроники. Спящият пророк искрено е вярвал, че всяко прозрение, което бихме могли да придобием от тези записи, би могло да ни предаде важна информация за това кои сме ние и каква е нашата мисията на земята.

ISBN: 9789542607199.
Автор: Кевин Тодеши.
Година: 2009.
Страници: 224.
Размер: 13 x 20 см.
Тегло: 0.290 кг.
Корица: мека.
Цветност: черно / бяла.
Издателство: български.

Коментари

Свързани продукти

ЕДГАР КЕЙСИ: ЗА АКАШОВИТЕ ХРОНИКИ - КЕВИН ТОДЕШИ - ХЕРМЕС ЕДГАР КЕЙСИ: ЗА АКАШОВИТЕ ХРОНИКИ - КЕВИН ТОДЕШИ - ХЕРМЕС
12.95 лв