Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ДУШАТА ОБИЧА ИСТИНАТА - ДЕНИЗ ЛИН

ДУШАТА ОБИЧА ИСТИНАТА - ДЕНИЗ ЛИН

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 654 Добави в любими
12.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Душата обича истината - Уроците, които научих по своя път към радостта – Дениз Лин

ISBN: 9789546263964
Година на издаване: 2012
Език: български
Корици: меки
Страници: 256

Духовният учител Дениз Лин вярва, че не е нужно да страдате, за да постигнете целите си. Животът може да бъдете спокоен и радостен, без значение какво се е случило в миналото ви или се случва в настоящето.

Въпреки, че понякога живота на авторката е бил изпълнен с трудности, тази забележителна жена е стигнала до своите прозрения, които благодарение на книгата ще достигнат и до вас. Научете как да преодолеете травми от детството, да внесете радост в живота си и да достигнете до вашите мечти.

Тази книга въздейства силно и много емоционално на читателя. Изпълнена е с интригуващи, забавни, но и с доста тъжни истории от живота на Дениз Лин. С помощта на упражненията и духовните процеси, описани в книгата можете напълно да трансформирате миналото и да начертаете вашето бъдеще. Ще откриете важни насоки за това как да привличате позитивна енергия и да се радвате на щастлив живот.

Дениз Лин е автор на много книги, насочени към духовното развитие и изследването на лечебните традиции на различни народи. Провежда множество семинари по света, гост е на редица телевизионни и радио програми.

Коментари

Свързани продукти

ДУШАТА ОБИЧА ИСТИНАТА - ДЕНИЗ ЛИН ДУШАТА ОБИЧА ИСТИНАТА - ДЕНИЗ ЛИН
12.00 лв