Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ДУХОВНИТЕ ЗАКОНИ - ДАЯНА КУПЪР

ДУХОВНИТЕ ЗАКОНИ - ДАЯНА КУПЪР

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 651 Добави в любими
12.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Духовните закони – Даяна Купър

ISBN: 9789546263551
Година на издаване: 2011
Език: български
Корици: меки
Страници: 216

Животът на Земята е една игра в екип. Много важно е да усвоите правилата, за да играете пълноценно и да дадете своя принос. След като прочетете книгата и започнете да спазвате правилата, тогава ще започнете и да градите своя земен рай.
В книгата са включени 36 основни духовни закона, които всички ние познаваме на душевно ниво, но сме забравили при пристигането ни във физическата вселена.

Живейте съобразявайки се с тях и ключът към небесата ще стане ваш.
Запознайте се с основните духовни предписания, като: законът за изобилието, искането, за кармата, за вярата, благодарността, отговорността и други.
Авторът на книгата Даяна Купър ни показва как следвайки изброените закони, ние ще постигнем успех, благоденствие и щастие.

На тази земя всеки има право на свободна воля. Ние сме тези, които решават дали да спазват законите или не, но ако го направим животът ни се изпълва с хармония и радост. Тогава ние ставаме учители, които следват своята истина и служат на Земята.

Даяна Купър е лечител, терапевт и автор на много книги. Участва в многобройни радио и телевизионни програми. С помощта на духовните семинари, които изнася и на книгите, тя вдъхновява много хора да реализират своят потенциал.

Коментари

Свързани продукти

ДУХОВНИТЕ ЗАКОНИ - ДАЯНА КУПЪР ДУХОВНИТЕ ЗАКОНИ - ДАЯНА КУПЪР
12.00 лв